Iskrena

Zaprosila ga: 'Rekla sam ono što sam sanjala da dečko meni kaže'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Sopranistica Sandra Bagarić, za tri dana proslavit će 40-ti rođendan. Već idućeg tjedna obilježit će i dva desetljeća karijere.

Operna pjevačica Sandra Bagarić odrasla je u Zenici. Kaže da je imala najljepše djetinstvo. Bila je vesela, neopterećena, uvijek razbijenih koljena. I tako sve do srednje škole kad se s obitelji preselila u Sarajevo.

Pogledaj i ovo Sandra Bagarić - 1 Zdravo tijelo i duh! Sandra Bagarić pokazala je kako održava formu, predivan pogled na okoliš odmah ju je motivirao za vježbanje!

Sandra otkrila na koje sve načine vodi ljubav sa suprugom

'Bila sam zaista muškobanjasto derište, ventrala sam se po drveću, pastoralni tip. zenica je puna drveća, kupala sam se u Bosni, sa romima, tada me moj otac prvi put izvukao iz Bosne i opalio mi je šamar, prvi i zadnji', ispričala je za inMagazin.

Fotografija iz djetinjstva, koje svjedoče njezinim nestašlucima, nažalost, ostalo je malo. No, one iz mladosti još čuva poput one kada je zaprosila današnjeg supruga Darka Domitrovića.

'Evo ga jedna iz 93. gdje ja na Pagu prosim svog muža, 92. smo se počeli zabavljati. Tu smo bili sa našim kumovima Lovrom i Ninom Pogorelić, oni su mana kumovi, mi njima, i onda su oni ovjekovječili fotografiju gdje ja njemu govorim sve što sam sanjala da jedan muškarac meni kaže' rekla je.

Fotografije pogledajte u prilogu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene