ZLOČESTI DEČKO

UHVAĆEN Pjevač nije platio cestarinu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznati pjevač Sandi Cenov uhvaćen u neplaćanju cestarine.

Kad vam netko spomene bajkere, uvijek pomislite na zločeste frajere, kojima su nepodopštine zaštitni znak. Tako se kršenju pravila katkad, više iz zezancije, pridruži i Sandi Cenov. Najpoznatijeg bajkera među pjevačima uhvatili smo u neplaćanju cestarine.

Pogledaj i ovo Event časopisa Hello voli ga i mlado i staro! Petar Grašo najavio novo poglavlje u životu: ''Ja se osjećam zaista bolje i prpošnije nego ikad, spremniji za puno ideja i za neki život koji me čeka!''

'Jučer se švercao na rampi, nije autoput platio, ali to su naše najveće nepodobštine. Ne zbog novaca, nego da uveselimo atmosferu', otkrio je bajker Zoran Ivanković. 'Nisi platio autoput. Jesam, nisi, jesam, nisi,. Nisam je imam najboljeg odvjetnika u gradu. To je moja supruga', priznao je Sandi.

Kaznu će, naravno, platiti, no sve nam se čini da su za nepodopštine krivi likovi iz njegove posljednje pjesme, anđeo i vrag. Pjesma i zvuk motora, ono su što Sandi obožava. 'To milozvučje za moje uši, taj zvuk motora. Ako si stvarno zaljubljenik onda prepoznaš frenda koji dolazi po zvuku motora.'

Ako ga pitate, lakše će nabrojiti sve žene s kojima je bio, nego uspjeti nabrojiti sve motore koje je posjedovao jer ta ljubav traje otkad zna za sebe. Nedavno je ostvario san i zaputio se preko oceana u Daytonu te je sudjelovao na najvećem bajkerskom okupljanju. Premda mu supruga često radi društvo na ovakvim susretima, ovog je puta nismo sreli, no sve je više žena na motorima.

'Podržavam to i žene su apsolutno uvijek i ukras i dobrodošle dobro društvo i zanimljve i zato ja jako uživam kad se sa svojom ženom vozim na motoru', zaključio je Sandi.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene