BILO JE SVEGA

POLOMILI SE ''Ne znam kako ću ovo odraditi u minjaku"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

I ovog puta voditeljski dvojac Dalibor Petko i Minea bili su kreativni i za svoje goste pripremili razne izazove.

U ovotjednoj emisiji "Petkom s Petkom" gost je bio Sandi Cenov. Minea i Petko pred pjevača su stavili brojne izazove, a zbog jednog nas je pjevač uspio od srca nasmijati. Sandi Cenov  okušao se u pantomimi i to s atraktivnom Anom Rucner.

Pogledaj i ovo Event časopisa Hello voli ga i mlado i staro! Petar Grašo najavio novo poglavlje u životu: ''Ja se osjećam zaista bolje i prpošnije nego ikad, spremniji za puno ideja i za neki život koji me čeka!''

Ani je jedini problem bila odjevna kombinacija zbog koje nije bila sigurna da će moći ispuniti zadatak. "Ja stvarno ne znam kako ću ovo odratiti u minjaku", kazala je violončelistica uoči odmjeravanja snaga u izazovu.

Ana i Sandi su se rukama i nogama trudili dočarati određene radnje, a tijekom izazova bilo je zaista svega. Od šminkanja, plesanja baleta, pa čak i gaženja kupusa. Oboje su bili na visini zadatka, a kolege glazbenici su priznali kako bi zapravo htjeli češće igrati pantomimu. ''Pa nismo loši uopće'', zaključio je Sandi.

Kako je to sve izgledalo pogledajte u prilogu IN magazina. IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene