Život u tuđini

Legendarni Prosinečki: 'Ženi je možda najteže'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kad kažemo 'Žuti', svi znaju na koga mislimo. Nogometaš Robert Prosinečki danas živi u Bakuu, gdje s njim žive i supruga Vlatka te kćeri Leonarda i Roberta.

Ako vam kažemo 'Žuti' vjerojatno ćete odmahpomisliti na Roberta Prosinečkog. S jednim od najboljih hrvatskih nogometaša svih vremena razgovarali smo o novom poslu u Azerbajdžanu, odnosno funkciji izbornika njihove reprezentacije. Zanimalo nas je i kako su se snašle njegova supruga Vlatka te kćeri Roberta i Leonarda.

Pogledaj i ovo Baby Lasagna - 7 Opa! Baby Lasagna ponovno na tronu kladionica, pohvalio se i da je dobio dres hrvatske nogometne reprezentacije!

'Baku je jedan novi Dubai, stalno se nešto novo gradi. Ti kad dođeš u Baku misliš da si došao uz jedan od najljepših gradova svijeta. Stvarno ne fali apsolutno ništa. Europski grad, sve mogućnosti imaš, najbolje restorane, najbolje škole, najbolje terene', priča Prosinečki o životu u Bakuu. Kćeri mu idu u internacionalnu školu, a obitelj je prezadovoljna i novim domom.

'Ženi je možda najteže jer najčešće ostaje sama doma, ali inače se i ona snašla dobro. Ima neke frendice tako da je dobro. Dobro nam je. Azebajdžan je zanimljiv i Baku ima puno stvari koje možeš pogledati', nastavlja Prosinečki. Što nam je još otkrio, pogledajte u prilogu IN magazina.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene