ipak profitirao

Ispao je iz MasterChefa, no već je dobio posao u kuhinji

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ratko Iveković sinoć je napustio MasterChef kuhinju. Ali unatoč sinoćnjim, ne baš lijepim komentarima na njegova jela, odlučio je da to nije ni približno kraj kulinarskoj karijeri.

Naša ekipa posjetila je Ratka Ivekovića u jednom zagrebačkom restoranu gdje već radi kao kuhar. Kakvi su dojmovi iz kulinarskog showa MasterChef, kako se snalazi pod stresom prave restoranske kuhinje, te što nam je odlučio skuhati, pogledajte u prilogu inMagazina.

Pogledaj i ovo Damir Tomljanović "Rasturit ćete novu sezonu!" Član žirija MasterChefa koji napušta show nije mogao sakriti zahvalnost u emotivnoj objavi: "Malo je reći koliko vas cijenim i poštujem..."

Josip Soče odustao od MasterChefa: 'Otac mi nije gledao show jer muški u Hercegovini ne kuhaju'

'Prijavio sam se da bi odmjerio svoje kulinarske sposobnosti i jer me žena pogurala i rekla da mi je krajnje vrijeme da se bacim u kuhinju jer imam strast', kaže Ratko koji se u kuhanje zaljubio još kao mali, dok je kao dijete diplomata gledao kako se pripremaju diplomatske večere.

Jedini je od kandidata koji se odmah bacio u kuhinju i zadovoljan je time jer je ovo napokon ostvarenje njegova sna. Kuhanje je sada njegov život i nada se da će tako i ostati.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene