Nakon Novih fosila

VIDEO Dva mjeseca Dujmić bio prikovan za krevet - Vraća se još snažniji

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U gradu pod Marjanom održan je još jedan u nizu izbora ljepote, riječ je o - Licu godine Dalmacije. proglašena je i najljepša, a zvijezda večeri bio glazbena legenda Rajko Dujmić koji nam je progovorio o izbacivanju iz Novih fosila i ratu oko imena benda, ali i uputio snažnu poruku mladima.

Splitska društvena krema okupila se sinoć na regionalnom izboru za Lice godine za koji se danima tražila pozivnica više.

Pogledaj i ovo Rajko i Snježana Dujmić bori se s tugom Emotivna ispovijest udovice Rajka Dujmića: ''Ne znam živjeti bez Rajka, baš sam imala tešku krizu, raspala sam se''

Rajko Dujmić i Goran Karan udružili su snage u pjesmi 'Ako to je sve'

Pobjedu je, kao najljepša Dalmatinka, odnijela 22-godišnja Splićanka Petra Orlić, koja bez lažne skromnosti juriša i na trijumf na nacionalnom izboru. Uz more mladosti i ljepote, najviše pozornosti plijenio je legendarni Rajko Dujmić kojemu je izbacivanje iz Novih fosila dalo dodatnu snagu. 'Ima u životinsjkom carstvu lisica, kad je najteže, jedina životinja kad je čovjek stisne u ćošak, skače na vrat, medo, slon, lav, nastojat će pobjeć, lisica ne', kaže Rajko. 

Nakon što je zaštitio ime benda Novi fosili na području Hrvatske, jer smatra da je jedini vlasnik, u medijima se pojavila informacija da će Novi fosili postati samo fosili. A 60-godišnji hitmejker je zbog benda, kaže, žrtvovao mnoštvo pjesama koje su mogli pjevati i neki drugi. Dvomjesečna prikovanost za krevet natjerala ga je, kaže, na pisanje memoara jer ima mnogo toga za reći. 'Pokorno na koljenima molim svu mladost ovoga svijeta neka bira svoju znatiželju i neka ih nikad znatiželja ne odvede u naviku', poručio je Rajko.

Pogledajte kako je bilo na samom izboru u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene