Lucija je dobro

'Sad me brine druga kćer koja je završila u zaraznoj bolnici'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon gotovo trideset godina Rade Šerbedžija zaigrat će pred dubrovačkom publikom. U ekskluzivnom intervjuu Rade nam je otkrio kako se njegova kći Lucija oporavlja nakon operacije kuka, a dotaknuli smo se i njegove velike prijateljice Angeline Jolie.

Od dubrovačke publike, Rade Šerbedžija oprostio se ulogom kralja Richarda trećeg, a sada se ponovno vraća kao Kralj samo ovaj put Lear. No, prenapućenost, buka, miris hrane na svakom uglu i, dodaje, jeftinoća koja je ušla u zidine dovodi razularene turiste kojima umjetnost nije predmet interesa.

Pogledaj i ovo showbuzz Stroga pravila Fotografiranje je bilo zabranjeno - škljocanje ga dekoncentrira!

Glumica Lucija Šerbedžija u Lovranu operirana zbog prijeloma kuka

Režiju Kralja Leara potpisuje Radina supruga Lenka Udovički koja će najdugovječniju predstavu teatra Ullysses prebaciti u Dubrovnik. Redateljica otkriva kako je osnova uspjeha njihove suradnje, kako poslovne tako i privatne, poštovanje.

U Kralju Learu Radinu kćerku glumi njegova kći Lucija Šerbedžija. No, ona je prije nepunih deset dana pala preko psa i slomila kuk. 'Lucija izlazi iz bolnice i osjeća se dobro. Sad me brine druga kćer koja je završila u zaraznoj bolnici u Puli', rekao je zabinuti Rade.

Od posljednjeg nastupa u Dubrovniku, prije tridesetak godina Rade Šerbedžija izgradio je zavidnu holivudsku karijeru. Radeći na hitovima poput Nemoguće misije i Zdrpi i briši Rade kaže kako i u komercijalnom Holliwoodu prepoznaje nastojanje da se napravi pravo umjetničko djelo. Radini kućni prijatelji su glumci poput Toma Cruisa i Vanesse Redgrave, a njegova prijateljica Angelina Jolie došla ga je u Kralju Learu gledati čak na Brijune.

Pogledajte cijeli intervju u prilogu inMagazina.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene