Psihomodo Pop

Nakon Fride i Ramone stiglo pojačanje - Dona!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Za potrebe snimanja novog spota Davor Gobac je na jedan dan postao cirkusant. Pod šarenim mu se šatorom pridružila i glumica Judita Franković, kojoj su se ovom suradnjom ostvarile dvije želje - gluma u spotu benda iz djetinjstva te uloga u cirkusu.

Nakon što su kultni status stekle Frida i Ramona, grupi Psihomodo pop je na repertoar stigla nova djevojka - Dona.

Pogledaj i ovo Psihomodo pop (Foto: PR) kratko i jasno Gobac nakon izazovnog perioda ima samo jednu poruku za javnost: ''Fali ovakvih stvari, svijet je krivo krenuo!''

'Dona je novi singl genijalnog benda Psihomodo Pop i zato ako želite da vam zivot prođe u ljepoti i zdravlju, slušajte Donu!', poručio je Davor gobac gledateljima inMagazina.

>> Davor Gobac: 'Ja sebe obožavam. Ja sam sebi jako bitna osoba u životu'

Tekst pjesme napisan je prije 30-ak godina, odnosno na samim počecima njihove karijere. Gobac ju je izvadio iz naftalina, harmonijski dotjerao i predstavio kao drugi najavni singl nadolazećeg albuma kojem još ni ne zna ime. Ali zato zna kako treba izići u prosincu ove godine.

'Ta pjesmica mi je uvijek bila draga i mislio sam se kako bi bilo super da se to napravi, da je bas doslo vrijeme. i super je kaj ta pjesma na sebi neminovno vuce taj filing proslih, mracnih vremena', kaže Gobac.

Iz tih si je vremena s njima dobar i Gonzo. Na početku im je bio, prisjeća se redatelj, svojevrsni kućni fotograf, sve dok se 1988. godine nisu dovoljno sprijateljili da im snimi i spot.

'Oni su ostali isti dobar bend kao AC/DC, Ramonesi koji sviraju svoje, zreli su i to je to, možeš promijeniti diskografsku kucu, al bend je ostao isti', komentira Gonzo.

Nezaobilazni su bili i u djetinjstvu Judite Franković koja nije mogla ni sanjati kako će im jednog dana postati glavna protagonistica spota. I to spota čija je radnja smjestena u cirkus.

'Jako sam sretna jer je cirkus maštarija sve djece, svi smo htjeli biti cirkusanti, ja sam htjela bit teta na trapezu i malo mi se ta želja ostvarila, išla sam na radionice akrobalansa, rada na trapezu i na svili. Mogu kolut naprijed, nazad, špagu, za špagu bi morala malo zagrijavanja, ali volim fizički teatar i u kazalištu, kad god mogu super je da mogu', kaže glumica.

Što više razmišlja, šali se Gobac, život te znanstvene rock nakupine sve više nalikuje onom cirkusanata. I jedni i drugi su, kaže, stalno na putu i rade show.

'Baš si gledam koji je to lepi život, živiš u kamp prikolici, treniraš krave, nemaju lavove nego krave, onda si dreser krava i guskica. To je 'kul', kaže Gobac.

Što su još otkrili pred kamerama inMagazina, pogledajte u prilogu!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene