Trbuh nas boli

Najsmješniji trenuci ove godine!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Godina je bila duga, a prilika za smijeh još više. Prisjetite se najboljih trenutaka.

Na Novoj TV i ove ste godine imali prilike plakati od smijeha, a trudili smo se nasmijati vas našim skrivenim kamerama. Jedna od smješnijih bila je epizoda u kojoj je Dalibor Petko pozvao Jasnu Zlokić na dogovoreni intervju, no ona nije ni slutila da će postati žrtva skrivene kamere.

Pogledaj i ovo Maja Šuput da je maja biti lako... Kako postati Maja Šuput? Pjevačica snimila video s detaljnim uputama: "Osmijeh na lice, malo zabacit kukićima i neka pati koga smeta!"

I show Tvoje lice zvuči poznato nas je i ove sezone nasmijavao do suza, ne samo urnebesnim nastupima, već i ponekom nepredviđenom situacijom.

Jasna Zlokić na rubu panike - nije joj bilo svejedno

Ove sreće nije bio Ivan Zvonimir Čičak, o čijem je incidentu pisao čak i američki magazin Time. Kako god bilo, čelnik Hrvatskog helsinškog odbora jedini je čovjek koji se može pohvaliti slikom s predsjednicom - u donjem rublju.

Zabavljale su nas i Paprene kuglice te brojna zanimljiva pitanja i još zanimljiviji odgovori. A i brojna poznata lica, među kojima su i Maja Šuput, Ivan Šarić, Mario Petreković, Saša Lozar i brojni drugi, nasmijavali su nas svojim postovima na društvenim mrežama.

Pogledajte prilog IN Magazina i prisjetite se najboljih trenutaka.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene