Stiže Masterchef

VIDEO Prije svih doznajte što nas očekuje u prvoj epizodi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Koji su prvi izazovi stavljeni pred kandidate, zašto su bolničari na samom početku imali pune ruke posla, te koja smo poznata lica u gledali u Masterchef kuhinji.

Počinje treća sezona kulinarskog showa MasterChef Hrvatska. Od čak 1700 prijavljenih kandidata, izabrano je 50 najboljih amaterskih kuhara. Želja je velika, ali nije dovoljna. Već u prvoj epizodi niz je izazova koje kandidati moraju savladati.

Prvi je test kuharskih vještina. Kandidati moraju što bolje izrezati glavicu kupusa. Potom ih je čekalo pandlanje mesa, odnosno odvajanje mesa od kosti te čišćenje od žilica. A najboljih 12 iz ovog izazova dobiva priliku okušati se u testu kreativnosti i time kupiti kartu za TOP 16. 12 natjecatelja dobilo je zadatak pripremiti jelo od mesa koje su ispandlali.

Pogledaj i ovo showbuzz Počinje show Vatreno krštenje: Večeras u 21h - ne propustite!



Bilo je i boljih i lošijih kreacija, a progurati su se mogli kandidati i testom osjetila. Osamnaest sastojaka je u jelu koje kandidati trebaju prepoznati. Kraj prve epizode je i kraj natjecanja za neke od kandidata, a za neke je tek početak borbe. Novi izazovi će ih čekati svakog petka i svake nedjelje, a što nas čeka u prvoj epizodi pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene