NOva karijera

Seksi Mila je vježbala u Londonu i Beču: 'Došlo je vrijeme, nisam požalila'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Još dok su na vrhuncu popularnosti, mnogi showbizzeri počinju razmišljati o alternativnim karijerama, odnosno poslovima kojima će se baviti jednoga dana kad svjetla pozornice ugase.

Na jednak način razmišljaju i domaći estradnjaci pa se Luka Nižetić posvetio kulinarstvu, Matija Vujica modi, restorane i kafiće otvorili su Zvonimir Boban i Robert Kovač, a poznati Sarajlija Halid Bešlić okušao se i u hotelijerstvu. Tada će, kaže, pjevati samo kad bude htio, a umirovljenički dani bit će mu i financijski sigurniji.

Pogledaj i ovo showbuzz Hrabri istupi PAPRENA GODINA! Pala priznanja o striptizetama i operaciji nosa!

Zbog Mile bi mnogi muškarci pohitali u – kazalište!

Novoj je karijeri nedavno ozbiljno pristupila i glumica Mila Elegović. Kako bi se na pozornici predstavila u punom sjaju, Mila je glas usavršavala u Londonu i Beču.

'Pa ja sam se oduvijek željela baviti glazbom na ovakav način samo nisam imala hrabrosti za to, dugo godina sam živjela u jednom osjećaju manje vrijednosti, od toga da ja to ne mogu i vjerovala sam da ne mogu, međutim onda kad dođete u neke godine i kad shvatite da je život jako krhak i ako ne napravite nešto sada, ne treba odlagati svoje snove, jednostavno se to tako poklopilo, došlo je vrijeme za to i nisam požalila', poručila je Mila.

Lijepa pjevačica Danijela Martinović objavila je već dvije knjige za djecu, a svoj je književni prvijenac, također namijenjen najmlađima, nedavno predstavila i Anđa Marić. Pojavljivanje pjevača na filmskom platnu također nisu rijetkost, baš kao i glumački izleti u pjevačke vode. Ove se godine u tome okušao Filip Šovagović koji je s kolegama pokrenuo bend u pomalo neobičnom izdanju. Sličan je primjer i Rade Šerbedžija koji je, uz brojne suradnje s poznatim glazbenicima, objavio i nekoliko vlastitih pjesama. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene