Borba protiv raka dojke

Životna bitka domaće zvijezde: 'Bila sam i tužna, i šokirana, i ljuta i žalosna'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Vanna, Danijela Martinović, Mia Begović, Matija Vuica, Josipa Pavičić samo su neke od poznatih dama koje su ovoga vikenda nosile humanitarnu modnu reviju.

Mnoge osobe iz javnog života okupile su se na ovom događaju. Neke od njih, ne prvi put, našle su se u ulozi manekenki kako bi dale svoj doprinos u osvještavanju i prevenciji ove bolesti.

Pogledaj i ovo In Magazin: Josipa Pavičić - 3 "Sve si im u nekom trenutku" Josipa Pavičić otkriva kako preživjeti ljubav s egomanijakom: "Sve počne kao u bajci, krasno, divno, ali.."

'Ja sam ambasadorica Europa Donne koalicije za ligu protiv raka dojke i sretna sam što postoje i što se organiziraju ovakvi događaji', rekla nam je Josipa Pavičić.

Životna bitka TV voditeljice Josipe Pavičić: 'Karcinom dojke danas gledam kao dar koji mi je promijenio život!'

Kampanjom 'Darujmo ružičasti život' skupljaju se sredstva za kupnju uređaja za intraoperativno zračenje, kojim se ono uvelike smanjuje, a oporavak je na taj način olakšan. I sama Josipa Pavičić prošla je iskustvo otkrivanja i liječenja.

'Sve sam bila, kao i svaka druga žena koja se s tim suoči i kojoj se to dogodi u životu, - i tužna, i šokirana, i žalosna, i ljuta, i ovakva i onakva... Međutim, ja sam imala neko svoje kratko vrijeme u koje sam sve to prožvakala i rekla sam - idemo dalje, idemo napraviti što se treba napraviti. Život ide dalje i sretna sam i zahvalna jer sam uspjela', otkrila nam je.

A što su poručile ostale poznate dame, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene