Zdravstveni problemi

VIDEO 'Nema dijela tijela koje nisam operirala!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Samo šest dana nakon operacije ligamenta u lijevom ramenu, poznata pjevačica stala je pred naše kamere.

Našu glazbenu divu Terezu Kesoviju već neko vrijeme muče zdravstveni problemi. Preboljela je rak bubrega, glasnice i uši operirala je nekoliko puta, a uspješno je izlječila i urosepsu. No, mukama tu nije kraj. Sada su je izdale tetive u lijevom ramenu i završila je na hitnoj operaciji.

Pogledaj i ovo Splitski festival - 1 ''Bit će mi drago'' Lidija Bačić ima poruku za Josipu Lisac: ''Ne bojim se njezine reakcije, ako će čuti, voljela bih da prokomentira''

Tereza Kesovija šali se kako više nema dijela tijela koje nije operirala, no njezin sin rekao je da joj je ipak još nešto ostalo zdravo.

'Rekla sam mu da nema dijela tijela koje nisam operirala, a on mi je odgovorio - ima. Imaš još desno koljeno'. Nadam se da do toga neće doći, ali i ako dođe, što sad, barem sam kompletirana kad odem na drugi svijet i bit ću sasvim nova', smije se Kesovija.

Na rođendanu se našle i bivša i sadašnja supruga

Razlog zbog kojeg se Tereza radi našeg razgovora nakratko odvojila od gipsa i terapije je promocija njezine autobiografije 'To sam ja'.

'Nije bilo nikakve intervencije od strane nekog pisca, sama sam pisala, a dugo je i trajalo zbog svih tih boleština... Odnosno, to nisu bolesti, to su incidenti fizičkog karaktera', rekla je Tereza.

U knjizi koja prati cijeli njezin život od odrastanja u Konavlima do uspješne karijere prisjeća se i brojnih poznatih osoba koje je upoznala. Između ostalog njezinom glasu divio se i Charlie Chaplin kojeg je upoznala nakon što su je nakon jednog pariškog koncerta opkolili fotoreporteri. Kako je to izgledalo, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene