Transform Crew

Pomeli su konkurenciju, no hoće li se svidjeti i žiriju?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Razlog uspjeha plesne grupe Transform Crew je i velika složnost koja vlada među njima.

Postoje tek godinu i pol no pravi su dokaz da se upornost isplati. Plesna skupina Transform Crew dosad je bez muke pomela konkurenciju na svakom natjecanju.

Pogledaj i ovo OŠ Novska, Fabijan Pavao Medvešek, Supertalent Kad i frajeri zaplaču Fabijanu su suze tekle niz lice, Ridjanu su trebale maramice, a emocije su preplavile i Bilmana: "Došli ste u zadnje pore naših tijela...''

'Nedavno je završilo državno natjecanje i tamo smo osvojili devet prvih mjesta, jedno drugo i dva treća i koreografija nam je nominirana da predstavlja u TOP 20 najatraktivnijih na svijetu', rekla je Ivana Rončević.

Ovaj fenomenalan uspjeh osigurao im je sudjelovanje na svjetskom natjecanju World Dance Masters 2016. u žestokoj konkurenciji od nekoliko tisuća plesača iz čak 55 zemalja. World Dance Masters

Razlog njihova uspjeha je i velika složnost koja vlada među njima.

'Počela sam jer su mi išle prijateljice i kroz godine sam doživjela puno toga, mislim nije to samo ples nego i prijatelji i zajedno smo uvijek i uvijek tražimo pomoć jedni od drugih', rekla je Tamara.

A prije Poreča, ovu talentiranu plesnu skupinu vidjet ćemo i u trećoj epizodi Supertalenta.

'Radili smo na tome oko mjesec dana, kasnije smo ga još malo usavršavali. Zato jer tu koreografiju nismo pripremali samo za Supertalent nego smo je pripremali za natjecanje, također za Dance Star i pripremali smo za našu godišnju produkciju', objasnio je Davor Ćiković.

Hoće li Transform Crew očarati i žiri Supertalenta?. Tko će još osim njih stati na pozornicu i pokušati osvojiti prolazak u polufinale gledajte ove nedjelje u 20 sati na Novoj TV.

 

 

Školski praznici još su zabavniji uz #SupertalentHR! Vidimo se u nedjelju u 20h na NOVA TV! :)

Posted by SUPERTALENT on Thursday, 24 March 2016

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene