Poslovi 'pljušte'

Petra Sanader gradi karijeru u Americi: 'Ja nikad ne odustajem'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Dok u Americi i dalje pokušava izgraditi zapaženiju glumačku karijeru, Petra Sanader, kći bivšeg hrvatskog premijera, radi i kao model.

Petra Sanader u hrvatskoj se javnosti posljednji put pojavila u studenom prošle godine. Na Županijskom sudu u Zagrebu, u sklopu suđenja bivšem premijeru Ivi Sanaderu, Petra i njezina sestra koristile su blagodat, i tako odbile svjedočiti protiv svojeg oca.

Pogledaj i ovo Andrej Dojkić i Petra Sanader danas je sretno oženjen Nesuđeni zet Ive Sanadera u javnosti nakon dužeg izbivanja, evo što je sve prošao nakon prekida s njegovom kćeri!

Petra Sanader nakon glume ima novu karijeru!

Zgodna 27-godišnja Petra trenutno živi u Americi i radi kao model i glumica. Reklamira dizajnerski nakit i nosi revije, a u promotivne je svrhe izradila i svoju internetsku stranicu koja daje uvid u njezinu dosadašnju karijeru. 'Bila sam blagoslovljena mogućnošću da radim ono što volim. Ja sam osoba koja nikad ne odustaje', poručila je Petra u svom životopisu.

Petra Demo Reel from petrasanader on Vimeo.

I premda se šuškalo kako njezina američka glumačka karijera stagnira, Petra ipak radi. Iz onog što je objavljeno na njezinoj internetskoj stranici, čini da joj ide sasvim solidno.

Pogledajte prilog iz inMagazina!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene