Dirljiv trenutak

VIDEO Kad je njih vidjela - Krenule su suze!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Uzbuđena gledateljica očekivala je velečasnog, a stiglo je iznenađenje!

Na snimanju ovotjedne rubrike 'Petkom s Petkom' potekle su i suze. Osamnaestogodišnja Marina Levak iz Petrove Gore pokraj Lobora rasplakala se kad je pred kućnim pragom ugledala omiljeni band Gazde.

Pogledaj i ovo showbuzz Kada je postala mama Mediji su je tada razapeli, prošla je golgotu: Lana Klingor Mihić progovorila o teškom životnom periodu

Druga sezona rubrike Petkom s Petkom: Prosidba i vjenčanje za pamćenje!

'Nisam očekivala da se takvo nešto može meni dogoditi', rekla je uzbuđena gledateljica, kojoj su članovi obitelji slagali da im na ručak stiže lokalni župnik. Iznenađenje svojoj sestri priredila je Natalia Levak, u znak zahvalnosti što su njene sestre bile uz nju u vrijeme kad se borila za svoj život.

'Bilo mi je žao kad se tako jako rasplakala, ali znam da su to bile suze radosnice', rekla je Natalia. Iznenađenje se udvostručilo kad je starija sestra Marinela uzela tamburicu u ruke i tako postala prva žena koja je svirala s Gazdama.

'To je bio odličan osjećaj', rekla je Marinela koju su Gazde pozvali na prvu probu u njihov rodni Markuševac. Ovog petka Dalibor Petko i ekipa In Magazina donose vam iznenađenje iz Zagorja, a ako i vi želite složiti nekome nešto slično, pošaljite e-mail na petko@novatv.hr

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene