20 godina

Grašo jedan na jedan: 'Sve mi je bitnije od slave, imam to pravo kazati'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Miljenik publike i pobjednik ovogodišnjeg 55. Splitskog festivala Petar Grašo, srca publike još jednom će osvojiti svojim najvećim hitovima, koncertom u Lisinskom u listopadu.

I nakon 20 godina na sceni, koliko obilježava ove godine, Petar Grašo se osjeća kao debitant. I dalje su prisutni radost prije svakog nastupa, glazbeni suradnici s početka priče i činjenica da se na pozornici osjeća voljeno.

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško, TLZP - 1 ''ista u motu i u hodu!'' Iznenađenjima nikad kraja: "Kad kontaš poslije Prijovićke nema dalje, vidiš da ima!''

'Indexi i prijatelji' opet u Lisinskom 28. rujna

'Sve mi je bitnije od slave. Ja mislim da ja to imam pravo kazati jer kad mi je bilo previše slave sam se povukao na 3,4 godine. Nije slava to što mi je okidač. Nisam se nikad povodio prizemnim potrebama da budem prisutan zbog ničega. Uvijek sam ispred sebe stavljao djelo pa onda lik', kaže Petar koji će svoju dvadesetu godišnjicu proslaviti koncertom u Lisinskom. Prošle je godine u ovoj zagrebačkoj dvorani nastupio nakon čak 18 godina te se nada da će i ovog puta zabaviti poklonike svoje glazbe.

Glazba i hrana za ovog su Splićanina povezane umjetnosti. Univerzalan je to jezik kojim može pokazati svoju kreativnost, a zbog kojih se uvukao pod kožu i svojoj dugogodišnjoj ljubavi Danijeli Martinović. Perfekcionizam u kuhinji Grašo nastoji primijeniti i u ostalim životnim područjima. 'Mislim da je to jedna od mojih vrlina, da sma lojalan prijatelj , da sam iskren i na odnose s ljudima gledamo dugotrajno. Bilo poslovno , bilo privatno. Mislim da sam privržen, lojalan, pomalo aljkav, ali aljkav u maloj granici da mi se to može oprostiti, umijem biti šarmantan kada nešto zeznem', smatra Grašo.

Svojim uspjehom tumači i neopterećenost godinama. Iako mu 39-a kuca na vrata, kaže kako katkad pomisli da ima tek 18.  Ipak, pomalo se pretvara u svoje roditelje koji su oduvijek govorili kako je u životu zdravlje ono što je najvažnije. Što nas sve čeka u Lisinskom, pogledajte u intervjuu inMagazina.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene