Upoznajte Antuna

Prošla je kroz muku, ali se isplatilo! Pamela Ramljak pokazala svog sina!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mlada nam je mama, Pamela Ramljak, otvorila vrata doma i predstavila Antuna koji je obitelji donio neizmjernu radost.

Nedavno je Pamela Ramljak s nama podijelila ono što su znali samo njezini najbliži. Zbog gubitka djeteta i visokorizične trudnoće pjevačica noćima oka nije sklopila. No sad su ti dani iza nje. Mlada nam je mama otvorila vrata doma i predstavila Antuna koji je obitelji donio neizmjernu radost. A on nam je pokazao kako već s tri mjeseca pjeva i svira.

Pogledaj i ovo In Magazin: Jurica Pađen - 1 Kakve uspomene! Jurica Pađen vraća nas u osamdesete, evo koji ga je političar branio od obožavateljica, a tko ga je spasio od zatvora: "On mi je bio redar, moj bodyguard!"

"Svaki je trenutak ispunjen i to lijepim stvarima, a imam veliku sreću i blagoslov što je Antun prava dobrica, jako rijetko plače i to je kad je gladan, inače ne, super spava po noći, tako da me baš ispunjava ta uloga", priča Pamela.

Brzo su njoj i suprugu prošla prva tri mjeseca pa su suprug i ona već počeli i o drugoj bebici razmišljati. Strah od druge trudnoće u potpunosti je bio opravdan, popularna pjevačica s nama je nedavno podijelila bol zbog gubitka djeteta i kroz što je sve prolazila u visokorizičnoj trudnoći, kada si je svakodnevno morala davati injekcije. Za svojeg je Antuna izvlačila i posljednji atom snage, a kad je bilo najteže, suprug joj nije dao da potone.

"Kad sam bila slabija, na početku, kuhao nam je svaki dan i svaka mu čast, i kad bi radio, s posla bi išao u trgovinu. Malo ima takvih muževa, kažu mi da puno hvalim muža, ali ne, treba malo hvaliti supruga ako je dobar", kaže Pamela i dodaje da je jako sretna što je tako. Iako dolazak djeteta mnoge parove stavi na kušnju, njihova je veza postala jača. Što nam je još Pamela otkrila, pogledajte u prilogu IN magazina.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene