'Hrvatska u žutom okviru'

'Vraćam se doma i mislim si - na kakvom prekrasnom mjestu ja živim!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Časopis National Geographic Hrvatska jučer je svojom izložbom "Hrvatska u žutom okviru", u Arheološkom muzeju, privukao brojne poznate poput Marije Borić, Sandija Cenova i Jagode Kumrić.

Sto godina hrvatske povijesti u Arheološkom muzeju. National Geographic Hrvatska skupio je neke od najljepših fotografija naše zemlje na jednom mjestu, a neki od ovjekovječenih trenutaka bit će najzanimljviji mlađim generacijama.

Pogledaj i ovo Sandi Cenov Prije 18 godina Sandi Cenov lijepu odvjetnicu pred oltar je odveo nakon samo tri mjeseca poznanstva, ona se pohvalila fotografijama s vjenčanja!

Sandi Imerović prvi Hrvatski bodybuilder u povijesti na Olimpijskim igrama

'Mislim da će mnoge fotografije gledati s nevjericom, pogotovo mlađi posjetitelji jer vidjeti jedan glavni zagrebački trg koji je tržnica sa kumicama, vidjeti u Trogiru kako je tamo jedna tržnica buhaća a mnogi ni ne znaju što je buhać, preko brodova koji prevoze ovce sa otoka na kopno', kaže urednik Hrvoje Prćić.

A među najglasnijim promotorima hrvatskih ljepota su i poznata lica domaće scene. 'Da imamo najljepšu zemlju na svijetu, definitivno imamo, dajem život za to da imamo najljepšu zemlju na svijetu', smatra pjevač Sandi Cenov.

Sandi promovira novi duet 'Svadba': 'Na drugom vjenčanju mama je plakala od sreće, a na prvom od tuge'

'Kad god negdje odem bilo to Hrvatska, bilo neke druge zemlje, vraćam se doma i mislim si hvala ti bože, na kakvom prekrasnom mjestu ja živim', zna to i glumica Marija Borić. Dok bi glumica Jagoda Kumrić starncima preporučila da vide Dubrovnik, Split, Makarsku i Trogir pogotovo.

Pogledajte ovu šarenu razgledinu u prilogu inMagazina. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene