neponovljiv

Oliver: 'Hrana je očajna, to treba zakonom zabranit! Svi su debeli'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U veličanstvenom ambijentu tvrđave Svetog Mihovila u Šibeniku sve je bilo u znaku nezaboravnih hitova Olivera Dragojevića.

Od stiha do stiha, Šibenčani su sinoć s Oliverom oduševljeno pjevali puna dva sata. U veličanstvenom ambijentu tvrđave Svetog Mihovila, stari morski vuk je beskrajnim nizom svojih svevremenskih pjesama, dao savršen doprinos proslavi 20-og rođendana popularne radio postaje.

Pogledaj i ovo In Magazin: Denis Dumančić - 3 O braku, bendu, djetinjstvu... Denis Dumančić otkrio s kojim je kandidatom showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' povezan: ''Nisam znao da ima taj talent, strašno mi je''

'Ma bilo mi je lipo, zato što vidim te oči vesele, svi su bili zadovoljni, ja govorim, ovdje se isplati dat sve', rekao je Oliver.

Omiljeni pjevač nam je ponosno ispričao dojmove sa svojeg nedavnog velikog koncerta u Las Vegasu, na kojem su mu kao gosti nastupili i slavni Arturo Sandoval i Antonio Serrano. Tu će večer, kaže, pamtiti cijelog života.

Stari morski vuk nezaustavlji i na pragu 70-te

'Nešto što se dogodi jedanput na pozornici, isplatilo se biti 5 minuta na pozornici, već se isplatilo, a ono što sam doživio uz to, upoznao sam se sa svima onako kao čovjek, to ono negdje u snovima možeš. Gledao sam film o čovjeku koji je svirao na mom koncertu'.

Jedina zamjerka u Americi odnosila se na hranu: 'Hrana je očajna. Ja ti govorim da to treba ili zakonom zabranit ili barem napisat što jedu, jer su svi debeli strašno', požali se Oliver.

Što je još popularni pjevač otkrio pogledajte u prilogu IN Magazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene