Naša Miss

'Ako žena ima lijepo tijelo, zašto ga ne bi i pokazala'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U konkurenciji 19 ljepotica iz cijele Hrvatske, titulom Miss Universe Hrvatske okrunila se lijepa zagrepčanka Ivana Mišura.

U njezinom prvom intervjuu koji je dala upravo za kamere Nove TV, Ivana Mišura otkriva na koji način planira osvojiti i titulu Miss Universe svijeta. Za sebe kaže kako je dobra prijateljica, a najveća mana joj je što uvijek kasni.

Pogledaj i ovo showbuzz Ostvarile snove HRVATSKE LJEPOTICE Preko titule do visokog društva

Izabrana nova Miss Universe, izbor su pratile i poznate bivše Missice

Iako na izboru vlada konkurencija, Ivana je na izboru stekla i dobre prijateljice. A koji je njezin 'as iz rukava'? 'Osmijeh! To je najvažnije, puno se smijati, biti vedar, biti pozitivna osoba i ljudi će to primijetiti', kaže novookrunjena Miss koja ističe ako joj je kod muškaraca važno da bude duhovit, inteligentan i da voli glazbu. 

Djevojke se na izborima šetaju i u kupaćim kostimima. Dosta je polemika oko toga predstavljaju li se djevojke kao 'komad mesa'. 'Moje stajalište je da vi i kad nosite badić ili donje rublje, to sve treba biti nekako u granicama, znači taj neki suptilni seksipil, ja bi to tako opisala, tako da to uopće ne mora biti diskriminacija prema ženama, ako žena ima lijepo tijelo, zašto ga ne bi i pokazala', ističe Ivana.

Upoznajte je u prilogu inMagazina, a cijelu snimku s izbora za MISS UNIVERSE moći ćete pogledati 19.travnja na programu Doma TV.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene