Zamjera im

'Imam se potrebu osvetiti svima onima koji su me učinili nesretnim!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Legendi domaćeg nogometa godina je započela novim planovima u trenerskoj karijeri i otkrio nam na čijem terenu namjerava provesti posljednje dane kao trener.

Trener svih trenera, kako mu već odavno govore, Miroslav Ćiro Blažević prve dane nove godine proveo je uz operiranu suprugu u bolnici. Legendarni Ćiro 2015. godinu dočekao je u krevetu, a još jedna prevaljena godina teško mu je pala.

Pogledaj i ovo Kolinda Grabar-Kitarović i Miroslav Ćiro Blažević ''Chapeau...'' Kolinda se objavom s posebnog mjesta oprostila od omiljenog Ćire: ''Gdje si iscrtao jedan od najvećih slavoluka pobjede, nedostaješ...''

Koga je to legendarni Miroslav Ćiro Blažević šarmirao cvijećem?

'Ja sam doživio Novu godinu kao svaki čovjek u jeseni života, s puno tuge jer sad je godina dana više', otkrio nam je Ćiro. Osim godina, Ćiru muči i još jedna završena priča u 2014., a to je neuspjeli trenerski angažman u Zadru.

'Ja sam po godinama star, al se ne osjećam tako staro i mislim da bi mogao još raditi. Rekao sam da neću ići više u Zadar raditi i jako mi je žao jer sam se u Zadru jako lijepo osjećao. Žao mi je da svoju karijeru nisam završio u Zadru', otkriva.

Za sve je, kaže, kriva supruga Zdenka. 'Eto vidiš koliko utječe, da sam propao tamo gdje me ona poslala', šali se legendarni trener. Nogometni tata ipak supruzi ne zamjera toliko, koliko nekim bivšim suradnicima. 'Reći ću vam nešto što mi ne ide na čast - imam potrebu da se osvetim svima onima koji su mi napravili jesen života nesretnom', priznao je.

No, volio bi Ćiro da ga ipak pamte samo po dobrom. Spominjanje mirovine, pred Ćirom je, uvjerili smo se, smrtni grijeh. Zašto? Pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene