Zaplesala

Nakon trideset godina - diva ponovno u baletnim papučicama!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Doris Dragović nakon trideset godina ponovno je zaplesala balet. Plesne papučice popularna je pjevačica navukla na nagovor Dalibora Petka za potrebe snimanja rubrike In Magazina 'Njeno drugo lice'.

Zovu je ženom mediteranske ljepote i izuzetnog glasa. Više od trideset godina njeno je ime nezaobilazno u zabavnoj glazbi – Doris Dragović. 'Zapravo nitko mi nije govorio da lijepo pjevam. Valjda se to u Splitu ne govori. Ili pjevaš ili ne, a ja pjevam zato što me nitko nije zaustavio', kaže Doris koja je karijeru počela kao pjevačica grupe More, u kojoj je provela četiri godine.

Pogledaj i ovo Doris Dragović Ovog kolovoza! Najveća hrvatska glazbena diva stiže na najljepšu pozornicu u Hrvatskoj, ulaznice su već u prodaji

'Za to je zaslužan Tedi Spalato.Naši roditelji su bili prijatelji. Moj otac ga je zaposlio u PTT-u, ali Tedi nije ostao dugo, jer je zov sirena ipak bio jači. Ja sam bila njegova akviziciju kad je More tražilo pjevačicu', rekla je Dragović, koju je solistički nastup proslavio preko noći. Odabrana je predstavljati svoju zemlju u Bergenu na pjesmi Eurovizije.

Zakazan i drugi koncert Doris Dragović u Zagrebu!

'To je za mene bilo apsolutno nerealno iskusatvo. Mislila sam da su poludjeli što su me tražili da se natječem i na domaćem izboru, ali meni se pjesma Željo moja jako svidjela. Nas su tražili da da nam uruče pobjedu, jer mi smo se tamo negdje tako dobro zafrkavali. Ni na kraj pameti mi nije bilo da ću se vratiti s trofejom', priznaje pjevačica koje je iskustvo Eurosonga ponovila i 13 godina kasnije. U Izraelu je osvojila 4. mjesto

'Znala sam da više nikad neću ići na Euroviziju, ali dogodila se Marija Magdalena. Jedino pjesma može promijeniti moj stav i odluku. Toliko je bila jaka da bi joj rekla ne', kaže Doris koja je kao djevojčica željela biti balerina. 'Kad ti je teta Ana Roje, balet je obiteljska stvar. Bilo je davno kad sam plesala, da bih se uopće toga sjećala', rekla je popularna pjevačica, ne sluteći da joj iza leđa stoji prvak Zagrebačkog baleta Azamat Nabiulin.

Doris je po pri puta nakon tridesetak godina obula baletne papučice i zaplesala balet pred kamerama In Magazina.

Dvadesetak godina Doris je radila bez prestanka, a onda je odlučila uzeti pauzu. 'Nije bilo moguće odlučiti odmorit ću se, mora vas puno toga pritisnuti. Jednostavno sam trebala sabrati sva svoja djela i nedjela. Falila sam sebi ja. Nakon toga otkrila sam jutro, da noge služe i za hodanje i pješačenje, za šetnju i prirodu. Zvuči glupo ali ja sam sve morala ponovno', rekla je. Intervju s Doris pogledajte u videu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene