'Volim promjenu'

Novi početak domaće glumice u 40-tima

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Prvi transfer otkad je Dubravka Vrgoč na čelnom mjestu zagrebačkog HNK, dolazak je Nine Violić u ansambl nacionalne kuće.

Prvi transfer od dolaska nove intendantice u zagrebački HNK jest onaj glumice Nine Violić. Odluku o napuštanju ZKM-a 42-godišnja glumica donijela je izrazito motivirana i gladna novih uspjeha.

Pogledaj i ovo showbuzz Godine nisu bitne Veza sa starijom ženom? 'Definitivno su privlačne i iskusnije!'

Zrinka Cvitešić kao neatraktivna sluškinja u predstavu 'Građanin plemić' u HNK

'Moj glavni razlog zbog kojeg sam otišla i napustila u stvari najbolje kazalište u Hrvatskoj i u regiji, vjerojatno, zato što je Dubravka Vrgoč u biti ovdje složila program sa redateljima s kojima sam ja već puno radila i koje volim i koji su dio neke moje obitelji. Volim promjenu, meni je to uvijek nekako rizično i uzbudljivo', kaže Nina.

Iako joj je dugogodišnja želja bila s redateljem Ivicom Buljanom raditi Cortesa ili Krležu, dosad su radili samo na suvremenim tekstovima. No, tko čeka, dočeka! Prva je premijera u nacionalnoj kući čeka već krajem mjeseca i to za Evu iz Krležina 'Vučjaka'.

Ove je godine u pauzi od glumačkih angažmana snimila kratki autorski film 'Odvajanje'. Film je utjelovljenje njezina najvećeg straha, straha od gubitka kćeri Roze, odnosno da je ona više neće trebati. Uloga majke njezina je vječna uloga. Od kćeri je mnogo naučila.

'Sve što ja danas jesam me ona naučila zato što sam s njom sve stavove promijenila. Ni jedan moj stav o životu nije isti kao što je bio, osim da se trebamo šaliti i da je život relativan', kaže Nina a cijeli intervju pogledajte u prilogu inMagazina.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene