Nina osobno

'U životu mi se tek treba dogoditi 'velika ljubav''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nina Badrić ovaj je tjedan gostovala u našem novom internetskom showu Internetska posla. Što je sve naša poznata pjevačica otkrila Danijelu Delaleu, pogledajte u skraćenoj verziji inMagazina!

Pjevačica Nina Badrić bila je gošća našem Danijelu Delaleu u ovotjednom nastavku showa 'Internetska posla'. Kako je trenutno aktualan Eurosong, nije se mogla zaobići tema naše Klape s mora i neuspješan plasman.

Pogledaj i ovo Nina Badrić - 1 očarala pojavom Rozga se pridružila ekipi koja hvali zadnje modno izdanje Nine Badrić, svi se slažu u jednom: ''Nikad ljepša nisi bila!''

'Nisam puno komentirala ni svoje neslavno sudjelovanje na Eurosongu, ali puno ti je toga jasno kada dođeš gore. Meni se čini da se stvari odvijaju prije nego što uopće dođeš na natjecanje. Naučila sam iz svog osobnog iskustva, a to je da je teta Ksenija Urličić bila u mnogočemu u pravu', poručila je Nina.

>> Nina otkrila JEDINU stvar koju bi promijenila u životu!

I mnogi naši čitatelji postavljali su pitanja za Ninu, a jedno od njih postavila je čitateljica Arijana: Kako Nina uspijeva održati vitku liniju i pozitivan stav o životu?

Nina se zahvalila na komplimentu i poručila: 'Vitka linija je mukotrpno vježbanje, zdrava ishrana i zdrav život. No sve je više manje stvar genetike, ali još sam mlada', šali se Nina. 'Nije teško biti pozitivan. U ovom poslu sretneš ljude koji te promijene, promijene tu oholost, shvatiš da se svaki dan možeš probuditi i reći 'O Bože hvala ti, zdrava sam', priča pjevačica.

A što Nina misli o ljubavi? 'Apsolutno vjerujem u ljubav. Pamtim samo sretne dane. Ja nisam razočarana žena u ljubavi. Ja sam osoba koja se raduje novoj ljubavi. Da je trebalo trajalo bi jer sve ono što je pravo ostane. Vjerujem da mi se tek u životu treba dogoditi 'big love' od koje ti se tresu koljena i imaš leptiriće. Trenutno sam 'solo' i mislim da mi nikad nije bilo ljepše u životu', izjavila je Nina koja je u vezi s bivšim suprugom Bernardom Krasićem bila skoro 12 godina. Pogledajte intervju!

Pratite naša 'Internetska posla' svakog petka u podne!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene