Zvijezde

Popularna pjevačica otkrila: 'Voljela bih se zaljubiti, ali to ne ide na silu'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Od novog imidža Nine Badrić do internacionalnog uspjeha Damira Kedže. Donosimo vam pregled showbizz događanja.

Nina Badrić radi punom parom. Prvo je otišla u Štockholm gdje je snimila dvije pjesme za novi album s inozemnim producentima, a potom u London, gdje je, među ostalim, tulumarila na rođendanskoj proslavi Eve Cavalli, supruge dizajnera Roberta, u društvu najbogatije Srpkinje Sandre Meljničenko, supruge ruskog bankara. I ovog je puta bila samo u ženskom društvu, ali kako nam je nedavno otrkila, pjevačica bi se voljela zaljubiti.

Pogledaj i ovo Nina Badrić i Andrej Plenković - 1 Njezin je obožavatelj? Evo kako je Andrej Plenković reagirao kada je ugledao Ninu Badrić u jednom kafiću, pala je i zajednička fotografija!

Dino: 'Ja sam poznat da ne volim živjeti od stare slave, niti baš puno od uspomena'

Upravo je ovom pjesmom 'Kada ljubav stisne zube' autora Ante Pecotića Damir Kedžo pobijedio na natjecanju mladih pop pjevača 'New Wave stars 2015.' u ruskom Sochiju. S istom pjesmom nastupio je i na Zagrebačkom festivalu u siječnju ove godine. Nakon pobjede na svojem Instagram profilu napisao je kako je to što mu se dogodilo nevjerojatno te je zahvalio žiriju što su u njemu prepoznali nešto posebno. Na ovom natjecanju sudjelovali su pjevači iz cijelog svijeta koji su već poznati u svojim zemljama. U takvoj konkurenciji, ova Damirova pobjeda je zaista velik uspjeh.

Više o događanjima na sceni pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene