Nina o ljepoti

'Ako ću početi jako ružno starjeti idem na plastičnu operaciju'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U ekskluzivnom intervjuu za inMagazin Nina Badrić nam je otkrila zašto je skratila svoju dugu kosu, kojim bi se estetskim zahvatima podvrgnula i što misli o današnjim standardima ljepote.

Kao što to rade velike svjetske zvijezde, kada se već odlučila za promjenu, pjevačica Nina Badrić htjela je da ona bude drastična. 'Samo sam otišla u salon i rekla šišaj sve! Od danas se opet počinjemo igrati imidžem jer to je za moj posao nužno', ističe Nina no svi znamo da promjena frizure nerijetko označava i prijelomne trenutke u životu.

Pogledaj i ovo Nina Badrić Komentirala i Matanića Nina Badrić progovorila o teškoj temi: "Doživjela sam ucjene i zastrašivanja moćnih muškaraca, pokušali su me slomiti"

S obzirom na to da Nina nakon razvoda izgleda bolje nego ikada, pitanje se nametnulo samo po sebi.

Nina Badrić oduševila publiku na reviji Boška Jakovljevića

'Sada je bilo u Beogradu jedna super situacija, jedna prijateljica koju dugo nisam vidjela mi je rekla 'ti si sigurno zaljubljena, ti tako zračiš ko neka božićna jelka'. Ja sam uvijek pomalo zaljubljena u život, u ljubav, a ovo drugo neka bude tajna', tajnovito je otkrila Nina koja je postala zaštitno lice jedne kampanje za ljepotu te smatra kako današnji pretjerani i nerealni standardi ljepote najteže padaju mladim djevojkama.

'Kad vidiš neku reklamu za Victoria's Secret donje rublje, apsolutno svaka osoba na toj fotografiji je potpuno retuširana', naglašava.

U zlatno doba Holivuda ljepotice su se fotografirale sa svim svojim borama i nedostacima, a njihova ljepota, prema mnogima, je nenadmašna. Treba napomenuti da tada ni estetska kirurgija nije bila toliko razvijena, a zbog nje danas pojedine ljepotice izgledaju neprepoznatljivo.

'Do sada nisam bila ni na jednoj plastičnoj operaciji ali dapače, bih. Ako ću početi jako ružno starjeti onda ću otići na face lifting, možda si zategnem i grudi i bokove, što god!', kaže Nina.

Treba se njegovati, no unutarnja ljepota je ono što nam daje taj faktor x. Nina inače ovih dana ulazi u studio gdje će prvi put surađivati s apsolutnom hitmejkericom ovih prostora Marinom Tucaković. Ne sumnjamo da će jedinstven Ninin vokal, u suradnji s autoricom legendarnih stihova, osvojiti top ljestvice

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene