odmor iz snova

Tajna lokacija, luksuzna vila, privatni gliser - pogledajte kako uživa domaći par

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Na odmor iz snova u skrovitoj uvali zaklonjeni su od pogleda znatiželjnika, a dane provode uz neumornu glazbenu kulisu cvrčaka.

U luksuznoj vili na dubrovačkim Elafitima ljeto provodi atraktivna voditeljica Nikolina Ristović. Društvo joj radi suprug, kćerke Hana i Una te četiri psa koji posvuda putuju s obitelji.

Pogledaj i ovo In Magazin: Angelina Mango - 4 Posebna djevojka Glavna konkurentica Baby Lasagne po prvi put u Zagrebu, evo što je imala reći o njemu: "Neki dan sam ga srela!"

Na odmor iz snova u skrovitoj uvali zaklonjeni su od pogleda znatiželjnika, a dane provode uz neumornu glazbenu kulisu cvrčaka. Navečer otplove do Dubrovnika gliserom koji imaju na raspolaganju tako da su svi sastojci za odmor iz snova tu.

Vodene radosti omiljena su aktivnost trogodišnje Une Sofije. Da veselja u luksuznoj vili ne nedostaje osiguravaju i Nikolinini psi - njih čak četvero koji svuda putuju s obitelji. A atraktivna voditeljica priznaje kako ih je razmazila.

 

Arthur, Beatrice, Elizabeth Taylor & Mike.... Mine "Fantastichen vier". Make me laugh louder, my smile a bit bigger, and my life just a little bit better... #beach #dogofinstagram #love

A photo posted by nikolina pisek (@nikolina_pisek) on

 

Netom prije dolaska na Elafite atraktivna Nikolina je sa suprugom boravila u Saint Tropezu gdje su bili pozvani na humanitarnu večeru u organizaciji oskarovca Leonarda DiCaprija.

Leonardo je na večeru poziva već dvije godine, no Nikolinu je brinulo da bi put do Saint Tropeza malena Una Sofija teško podnijela.

 

 

45.000.000 for a good cause in total... Kada bi barem svi razmišljali tako.

A photo posted by nikolina pisek (@nikolina_pisek) on

 

Ove godine prvi put poziv nije odbila i na večeri na kojoj se skupljao novac za ugrožene divlje životinje družila se s holivudskom elitom.

No, pravo iznenađenje uslijedilo je po povratku iz Saint Tropeza kada joj je na vrata stana u Zagrebu pozvonio glavom i bradom Ricky Martin.

Iznenađenje je Nikolini priredio prijatelj Viktor Drago čiji je Ricky bio gost.

 

 

Ono kad ti Ricky Martin dodje doma, a ti niti ne znaš da je u gradu....

A photo posted by nikolina pisek (@nikolina_pisek) on

Nakon druženja sa svjetskim zvijezdama sada je vrijeme za obitelj, No uz svu brigu za djecu i pse Nikolina i Vidoje uspiju pronaći vrijeme samo za sebe.

Cijelu priču pogledajte u IN magazinu. IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene