Otkrila detalje

EKSKLUZIVNE SNIMKE Najseksi Hrvatica progovorila o svom glamuroznom vjenčanju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Buduća pravnica otkrila nam je sve o bajkovitom vjenčanju u Opatiji gdje se svom partneru zaklela na vječnu ljubav.

''Baš poput princa i princeze iz bajke!'' - komentirali su gosti na vjenčanju najseksi Hrvatice 2014., Nikoline Miletić i vlasnika taxi prijevoznika, Vladimira Minovskog.

Pogledaj i ovo Tina Walme (Marin Tironi/PIXSELL) Pričale o dekolteima Bivša kraljica svijeta, najseksepilnija domaća plesačica i atraktivna glasnovornica na jednom mjestu

"Puno emocija, suza radosnica, smijeha, zagrljaja, poljubaca. Bez pretjerivanja, najljepši i najsvečaniji dan u našem životu", govori Nikolina.

Poštovali su tradiciju pa se na dan vjenčanja nisu vidjeli sve do trenutka kada su se u crkvi susreli pred oltarom. "Jednostavno taj trenutak kada smo se ugledali u crkvi je bio neopisiv", kaže lijepa gospođa Minovski.



Slavlje se nastavilo u Opatiji bajnoj. Kaže se da vjenčanje nije uspjelo ako mladenka u 7 ujutro ne zapleše s prijateljicama bosa na stolu za mladence.

"Tako je, naše je vjenčanje završilo u 7 ujutro, i po tvojim riječima znači da je vjenčanje uspjelo. Plesalo se i na stolu, eto, jedna mala ekskluziva...hahaha", kaže Nikolina Minovska koja je na dan vjenčanja imala čak dvije vjenčanice.

Nakon dugogodišnje veze, Minovski je lijepu Riječanku zaprosio na Santoriniju s romantičnom kulisom mora u suton. "Sa svime me je osvojio, bez imalo pretjerivanja. Iznimno inteligentan, zgodan, samouvjeren muškarac koji zna što želi u životu, zna uživati u životu, poštuje tuđa mišljenja, duhovit, ugodno se osjećam u njegovom društvu, mogla bih tako nabrajati do sutra", govori presretna Nikolina.

Sada je sasvim logično pitanje - kad će beba? "Znači to pitanje je toliko učestalo u zadnje vrijeme da me uopće ne iznenađuje što si me to pitao, ali polako, sve ide svojim tokom, naravno da mi je želja postati majka", priznaje Nikolina.

Buduća pravnica, maneknske piste i photoshootinge neće još zamijeniti parnicama i sudnicom, no pred njom su veliki planovi. "Jako sam ambiciozna, imam jako puno planova, sanjam, trudim se, radim...", priznaje Nikolina koja, čini se, uspješno razbija sve predrasude o lijepim ženama!

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene