inMagazin

Njeno drugo lice - Nela Sršen

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon što je uspješno implantirala jetru našem kantautoru Arsenu Dediću, liječnica Nela Sršen postala je poznata široj hrvatskoj javnosti.

Hrvatska liječnica u Padovi, Nela Sršen govori o svojem iskustvu kliničke smrti, kako se osjećala kad je izgubila prvog pacijenta te kakav je osjećaj nekomu spasiti život.

Pogledaj i ovo showbuzz Zajednička borba Dečki na mršavljenju! Iznenadit će vas koliko su naši rokeri skinuli kilograma dosad!

Prvi put pred kamerama govori i o odnosu s kćerkom Larom, njihovim zajedničkim tetovažama i svojem hobiju.

Široj domaćoj javnosti postala je poznata nakon što je uspješno implantirala jetru našem kantautoru, Arsenu Dediću. 'On je poseban i atipičan, Arsen nikad nije bio pacijent. Sama transplantacija mogla se uspješno napraviti i u Zagrebu. Nije to bio problem, već njegova osobnost', rekla je Nela.

'U Arsena je trebalo ući, primiti ga za ruku, njime je trebalo pozitivno manipulirati. Arsena je trebalo podržati. I sama sam bila pacijent i kad sam proživjela to iskustvo, mogla bih se definirati kao Arsen. Koliko god sam ja pomogla njemu, toliko je i on meni dao jako puno', rekla je dr. Sršen.

Više o ovoj uistinu zanimljivoj ženi pogledajte u prilogu inMagazina.

 DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene