SVE JE MOGUĆE

NEDA UKRADEN Progovorila o udaji

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Najpoznatija Imoćanka Neda Ukraden otkrila detalje iz privatnog života.

Najsexy baka Balkana Neda Ukraden nedavno je održala promociju svojeg novog albuma. Singl se zove 'Terapija', a Neda izgleda bolje no ikad. Iako ima 66 godina, Neda je otvoreno progovorila o udaji. ' Nema ništa od toga, ma kakvi. Jedino ako me negdje preporučite, ako znate nekog strica, ujak i tako', kroz smijeh je rekla Neda.

Pogledaj i ovo In Magazin: Angelina Mango - 4 Posebna djevojka Glavna konkurentica Baby Lasagne po prvi put u Zagrebu, evo što je imala reći o njemu: "Neki dan sam ga srela!"

Iako neće uploviti u bračnu luku, zaplovit će malo Jadranskim morem ovo ljeto.  Radit će, ali će ipak naći vremena i za odmor. 'Malo ću otići kući u Boki Kotorskoj, malo se družiti sa kćerkom, zetom i unucima. Nastojim spojiti ugodno i korisno gdje god da jesam'.

Iako će većinu vremna provesti radno, Nedi to ne smeta. Voi svoj posao, baš kao i darove koje zna dobiti od svojih obožavatelja. Tako je priznala kako su kukičaste zavjese upravo jedan takav neobičan poklon. 'Donjeli su mi jedan kofer. Bio je stvarno pretežak. Očekivala sam, šta sad, šta će mi kofer, šta da radim s njim. Unutra su bile kukičane zavjese. Čuli su da ja volim dom i uređivati ga. Zamislite, kukičane zavjese!', Neda je na kraju priznala kako je to ipak jedna prekrasna uspomena.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene