'Pedeset nijansi sive'

VIDEO Što povezuje gospodina Greya i Luku? Soba puna seksi igračaka!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ljubavnu priču koja je oborila s nogu milijune žena diljem svijeta i postala najiščekivanijim filmskim hitom godine, na velikom su platnu pogledali poznati Hrvati.

Na posebnoj projekciji prije velike svjetske premijere u Berlinu, "Pedeset nijansi sive" pogledala su i poznata lica domaće javne scene. I za njih su Christian Grey i Anastasia Steele trenutačno najpoželjniji par na svijetu. Čak 2,75 milijuna ulaznica unaprijed je prodano u cijelom svijetu za projekcije najiščekivanijeg filma godine.

Ekranizacija erotskog bestselera spisateljice E. L. James izazvala je pravu maniju, nakon što su milijuni žena oboreni s nogu likom šarmantnog Christiana. Naravno, ovakvom fenomenu nisu odoljele ni naše zvijezde, koje su, što na nagovor, što svojevoljno, odlučile među prvima pogledati film, na posebnoj projekciji za obožavatelje.

Pogledaj i ovo showbuzz Pedeset nijansi sive VIDEO Seks maštarije: tri razloga zašto bi to trebali napraviti!

Seks maštarije: tri razloga zašto bi to trebali napraviti!

Pjevač Luka Nižetić nam je kroz šalu priznao kako s likom Christiana ima nešto zajedničko - zanimljivu sobu punu igračaka. 'Imam punu špajzu seksi igračaka i sad ih krećem vadit', kroz šalu je priznao naš pjevač i još uspješniji kuhar Luka.

Dok će većina žena uzdisati na golišave kadrove glumca Jamiea Dornana u glavnoj muškoj ulozi, Jacques je iz kina izašao sa sasvim novom spoznajom te ipak uspio izvući neki dublji smisao priče. Ljubavna priča s mračnom stranom povlači i pitanje postoje li uopće granice kada govorimo o ljubavi.

Ova pomalo neobična moderna bajka pjevača je uspjela pridobiti da se uhvati i njezina književnog izdanja, a hoće li vama biti baš ona prava doza suvremene romantike prikladne za Valentinovo, prosudit ćete sami za nekoliko dana, kada ovaj film stiže u naša kina.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene