Sina ostavlja kod kuće

Nakon 2 mjeseca pauze, Nives će napokon vidjeti supruga!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kamere inMagazina su na putovanje u Singapur kamo ispratile Nives Drpić gdje odlazi u prvi posjet svom suprugu.

Otkako je potpisao za singapursku ligu, te iz Grčke otputovao za Bruneje, Dino Drpić nije vidio obitelj. Nakon puna dva mjeseca razdvojenosti Nives Drpić jučer je otputovala u prvi posjet suprugu čemu su ekskluzivno svjedočile kamere inMagazina.

Pogledaj i ovo Robbie Williams - 2 Iskrena ispovijest Robbie Williams otvoreno o detaljima iz privatnog života, demonima, ovisnosti i vlastitoj djeci

Nives će ondje provesti mjesec dana. Iako se raduje susretu sa suprugom istovremeno joj je teško jer u Zagrebu ostavlja sinčića Leona o kojem će brinuti njezina majka. 'Eto sad praktički idem sa Tiaishom tamo, ostavljam si drugo dijete koje je isto pretužno, i već se tri tjedna priprema na taj put i praktički broji dane koliko sam još tamo s njim. Tako da ono, teško je', priznaje. 

Nema razvoda, brak je čvršći nego prije

Drpići su jedan od onih parova koji su uspješno uspjeli prebroditi bračnu krizu. Prije nekoliko mjeseci, pisalo se i on njihovom mogućem razvodu. No danas je njihov sedmogodišnji brak, tvrdi Nives, čvršći no ikad.

>> Pokazala guzu bez celulita: 'Spremna za plažu!'

'Mislim da je to normalno u brakovima, imaš i padova i trenutka kada možda poželiš da dođe do nekog razlilaženja, ali mislim da će toga bit, vjerojatno još dosta, da ćemo se svađat i mirit.

Nedavno je Nives, još jednom zaintrigirala javnost objavom na jednoj od društvenih mreža kako iduću kći namjerava nazvati Azusa na taj način sugeriravši da je trudna. 'Svakako još jednom u nekoj kasnijoj budućnosti, bi željela još jedno dijete, ali trenutno nije momenat', kaže Nives.

Nova knjiga

Po strani nije ostavila ni pisanje. Planira izdati svoju treću knjigu. Kaže kako je napisala po pedesetak stranica o različitiom temama, no još nije odlučila koju će nastaviti pisati. Ponovno se okrenula i glazbi te slažene neke nove pjesme.

 

Pogledajte cijeli intervju u inMagazinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene