U Cannesu

VIDEO Na najglamuroznijem tepihu o problemu otmice 200 djevojčica

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Filmski festival u Cannesu prava je kombinacija odličnih filmova, visoke mode i holivudskih zvijezda.

Dodjelom prestižne Zlatne palme danas završava jedan od najvećih i najutjecanijih filmskih festivala na svijetu. Najveće holivudske zvijezde preplavile su Cannes kako bi promovirale filmove, najavile nove projekte ili se pak samo dobro zabavljale. Oni svjesni svoje veličine i utjecaja, najglamurozniji crveni tepih na svijetu iskoristili su kako bi skrenuli pozornost na otmicu više od 200 nigerijskih djevojaka.

Pogledaj i ovo Justine Triet cannes 2023 Završio najprestižniji filmski festival: Zlatnu palmu osvojio je film "Anatomija pada", a evo tko su ostali dobitnici!

Tko misli na manekenke? Leo u društvu voditeljice

'Bavila sam se ženskim pravima i prije nego sam postala slavna. Sinoć je bila dobra prilika da pritisnemo vladu da se još više potrudi vratiti djevojke kući', rekla je glumica Salma Hayek.

Prije nego što su se i ove glumačke veličine na crvenom tepihu fotografirale s natpisima - 'Vratite naše cure', canneskom ulicom Croasette provozali su se u oklopnom vozilu. Naime, na festivalu su promovirali film 'The Expendables 3', a na presici se međusobno zafrkavali.

Dobre zabave, ali na neukusan način, nije neostajalo ni na presici filma 'Maps of the Stars'. Novinar je glavnog glumca iz filma, Roberta Pattinsona, pitao s kim mu je bilo bolje voditi ljubav u automobilu, s bivšom glumicom, Juliette Binoche ili sadašnjom, Julianne Moore?

'Obje su bile sedmice. Šalim se. Očigledno, Julianne', rekao je Pattinson.

A osim škljocanja mobitela, selfija i vrištanja na crvenom tepihu bilo je i situacija. Jedna od njih je kada je pomahnitali obožavatelj odlučio zaviriti pod suknju glumici Americi Ferari. Kako je to završilo, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene