U Dubrovniku

Bellucci na Jadranu: Tjelohranitelji prijetili, zvijezda uživala

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Talijanska glumica Monica Bellucci, koju svjetski mediji često proglašavaju jednom od najljepših žena na svijetu, s kćerima je šetala Stradunom. Glumica je u pratnji dvojice drskih i neugodnih tjelohranitelja stigla iz Trebinja u kojem snima film.

U Dubrovniku odmara i slavna Monica Bellucci, te joj to nije i prvi put na Jadranu. U haljini njoj omiljenog modnog dvojca Dolce & Gabbane, talijanska glumica sa svojim kćerkama prošetala je Stradunom.

Pogledaj i ovo Demi Moore i Bruce Willis s djecom - 4 "Ovako izgleda zdrav odnos" Demi Moore uz emotivne fotografije bivšem suprugu Bruceu Willisu čestitala rođendan: ''Zahvalni smo što te imamo''

Bellucci se nakon 14 godina braka 2013. rastala se od francuskog glumca Vincenta Cassela s kojim ima dvije kćeri. Obje su joj se pridružile u posjetu Dubrovniku.

Demi Moore u 2 sata ujutro snimljena u Hvaru

Osim što su razgledale Stari grad, Monica je šetnju iskoristila kako bi odabrala poklon za svoju bivšu svekrvu. Monica Bellucci u Trebinju tumači jednu od glavnih uloga u filmu 'Na mliječnom putu' redatelja Emira Kusturice.

U Dubrovnik je stigla s dva tjelohranitelja. I dok je ona mirno šetala Stradunom oni su prijetili okupljenim fotoreporterima i novinarima. I dok je Monicin posjet zahvaljujući neljubaznim tjelohraniteljima većini ostavio gorak okus u ustima, Hvarane je oduševila holivudska zvijezda Demi Moore.

Ona je iz Rima sletjela u Dubrovnik i odmah se uputila na Hvar gdje je sa svoje tri kćeri iz braka s Bruceom Willisom u poznatom restoranu konobaru ostavila izdašnu napojnicu. Tjelohraniteljima nije bilo ni traga. Valjda Monica zna zašto njoj trebaju. Pogledajte i cijelu priču u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene