''UŠAO U KLIMAKTERIJ''

Muke po Mladenu Grdoviću: ''Volim pogledati s bine lijepu curu''

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Iskreni Mladen Grdović progovorio o onome o čemu mnogi šute.

Doći u Split, a ne prošetati Zapadnom obalom ili kako su je građani od milja nazvali West coast - jednostavno je nemoguće. Pogled na grad Split je neprocjenjiv. "Split je najbolji grad na svijetu, on je glavni grad Dalmacije. Volim Split, kako ne, za Split me vežu jako divne uspomene od djetinjstva tu su živile moje tetke tako da ga od rane mladosti znam i volim", kazala je Jasna Zlokić za IN Magazin. Upravo su Jasna Zlokić i Mladen Grdović bili zaduženi za proslavu rođendana ove popularne šetnice. Zadarskom su pjevaču ipak draže Prokurative, na kojima je prošle godine odnio pobjedu na Splitskom festivalu. A za ovogodišnji ne obećava ništa manje.

Pogledaj i ovo In Magazin: Nives Celzijus - 4 sasvim iskreno Nives Celzijus prisjetila se vremena kada je bila žrtva vršnjačkog nasilja i otkrila kako danas odgaja svoju djecu: "Zato što sam bila drugačija!''

"Svi mi volimo pobijediti pa i svaka utakmica, kad igra Hajduk, kad igra Real Madrid, svi vole dobiti, ali mislim da imam dosta jaku pjesmu", kazao je Mladen Grdović. Ako dođe do pobjede, Mladen će je ponovno proslaviti silaskom s pozornice u publiku. "To je moj običaj, ali moram vam reći da je pjesma 'Ostavljam vas moji najdraži' po cijeloj Australiji dosta izazvala suza kod naših ljudi u dijaspori i da je pjesma upalila", otkrio je Mladen. Tijekom dugogodišnje karijere, nagledao se, kaže Mladen, svega. No obožavateljice uvijek najviše voli vidjeti na svojim koncertima. "Uuu, ja sam ti već ušao u klimakterij'', kroz smijeh priča Mladen.

''Puno je vožnje, puno je napora, puno je svega, ali isto volim pogledati s bine lijepu curu, tko ne voli, bogati'', priča Mladen. Turneje po dalekim zemljama sastavni su dio Mladenove karijere, a kad je na drugoj strani svijeta, priznaje, postoje neke stvari koje mu nedostaju. "Bevande što manje'', priča Mladen. ''Hvala Bogu nedostaju familija, prijatelji, to je najosnovnije što mi fali. Fali sve, fali domovina, fali moj Zadar u kojem sam najmanje", priznao je Mladen. A obitelj je na prvom mjestu i za Jasnu Zlokić, kojoj se ostvario dugo željeni san da postane baka. Priznaje - njezina unučica joj je sve. "Moja Mari je najbolja, najljepša, najdraža bakina ljubav", rekla je Jasna. Popularna Velolučanka već godinama živi u Zagrebu. Ipak, kako vrijeme prolazi, Dalmacija joj iz dana u dan sve više nedostaje.

Nedostaje Mladenu i njegov rodni grad, kaže, posvuda je više nego u Zadru, no kada uhvati nekoliko dana odmora, provodi ih uz jutarnje trčanje i sportske rekreacije. No neizostavno je i druženje s Duškom Lokinom kojeg na posebni način poziva na ispijanje kave - bacanjem kamenčića u prozor. "Mi živimo jedan do drugog, kad znam da spava, onda kucnem i on odmah zna da sam ja. On se voli šaliti kao i ja i onda otiđemo na kavu", rekao je Mladen. Da nije pjevač bio bi, kaže, nogometaš, cijeli život je u sportu, a najviše će pamtiti kada je bio na olimpijadi regata u Münchenu. "Onda sam ja morao otići za Zadar, taman kada su pali oni gerilci. Vidim ja, na aerodromu čekam, mater i tata plaču. Nisam ja ni znao šta se dešava dok sam ja putovao za Zadar . To je bilo blizu nas, kada su ubili sportaše 72. godine, a ja i jedan Talijan čak smo se svaki dan tu igrali", ispričao je Mladen.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene