Tko će pobijediti?

Zavirili smo tamo gdje nitko ne može - traži se ljepotica koja oduzima dah

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Teško je zadovoljiti kriterije bivših pobjednica natjecanja za Miss Universe. Petnaest ljepotica ocijenjivalo je nove, mlade nade.

Naše su kamere zavirile tamo gdje je drugima pristup zabranjen. Vodimo vas na zagrebački casting za novu Miss Universe Hrvatske. Kriterij je vrlo jasan - traži se ljepotica koja oduzma dah. S jedne strane kandidatkinje, s druge strane žiri od 15 bivših missica.

Pogledaj i ovo BOK festival - 3 Ovo nismo očekivali! Poslušajte kako zvuči kada Goran Navojec i Faris Pinjo zapjevaju u duetu: "Više su tu noći odradile svoje nego neka pjevačka tehnika!"

'Da, Miss Universe traži obline, traži kompletnu ženu. Nije presudan kupaći kostim, nije presudna visina, obično se svi iznenade ako misica ima 170cm, to kao nekada nije bilo tako. Traži se jedna kompletna osoba, to je jedan ozbiljan posao kojeg se treba stvarno prihvatiti', rekla je Ivana Delač Đolo o kriterijima izbora. Idealne mjere, kažu bivše missice, nisu na odmet, no svaka nesavršenost može se nadoknaditi osmijehom. Više pogledajte u prilogu IN magazina.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene