Zvuči kao Rozga?

Minea nije pokleknula pred golotinjom: 'Ja sebe nisam prodala'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što je u emisiji 'Tvoje lice zvuči poznato' transformirala samu sebe, Minea će to napraviti domovima potrebitih obitelji u novoj seriji humanitarnog karaktera 'Radna Akcija'.

Popularna pjevačica Minea tako je paralelno zasukala rukave na dvije fronte, građevinskoj i glazbenoj, jer upravo je objavila novu pjesmu 'Razonoda'.

Pogledaj i ovo Renata Končić Minea "Ovo je naravno fejk" Minea poslala ozbiljno upozorenje zbog onog što je doživjela ovih dana: "Trebalo mi je više od dvije godine da..."

Minea kakvu još niste vidjeli: 'Htjela sam senzualan video'

Kad je glazba u pitanju, tu je već provjerena maherica koja je nakon nekoliko godina snage ujedinila s obitelji Huljić i izdala novu pjesmu za koju mnogi, uključujući i nju, kažu da podsjeća na Jelenu Rozgu.

'Moramo znati da govorimo o Tončiju koji je hit maker bez premca i ima prepoznatljiv rukopis zato i želim njegovu pjesmu jer želim hit dali podsjeća na neku drugu vjerojatno, bitno je da sam ja ostala svoj', kaže Minea.

Svoja je ostala i kada je odjeća u pitanju. Minea nije pokleknula ni pred golotinjom.

'Puno puta u životu sam imala ponude za časopise, ja sebe nisam prodala i ne funkcioniram tako u životu. Ja volim vidjet lijepo tijelo i kad se to pokaže dapače, cijenim te kolegice ali to nisam ja', kaže pjevačica.

Pogledajte i cijeli prilog inMagazina.


 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene