Hit poznate glumice

Mila nije 'stara koka' - uvjerila nas je u suprotno!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hrvatska Miss turizma je Splićanka Ana Lauc, a Mister njezin sugrađanin Matej Cvitanović. Prvu gažu na izboru imala je i Mila Elegović koja je otpjevala svoju šaljivu pjesmu 'Koka'!

Pobjednike tek sad očekuje najteži zadatak, a to je dovesti izbor za Miss i Mistera turizma u Hrvatsku. Što znači da na svjetskom izboru ljepote trebaju pobijediti!

Pogledaj i ovo showbuzz Lijepa vijest! Bivša djevojka Davora Šukera pohvalila se impresivnim zaručničkim prstenom, zaprosio ju je dobro poznati ljepotan

Težak zadatak, pa čak i tremu, imala je i glumica Mila Elegović. Naime, nakon što je objavila svoj prvi glazbeni uradak, pjesmu 'Koka', upravo na izboru u Poreču odradila je prvu gažu.

>> Maja Lauc i Matej Cvitanović novi su Miss i Mister turizma 2013!

No kako iza sebe ima dugu glumačku karijeru, Mila je i kao pjevačica suvereno vladala pozornicom. 'Kada je nešto vaše, onda je to potpuno drugačija priča ali uživala sam. Ali uživala sam, nadam se da je i publika uživala', kaže Mila.

Iako riječi pjesme kažu kako je 'stara koka', poznata glumica pokazala je da je i dalje u odličnoj formi. Izgledala je sjajno u maloj crnoj haljini!

Kako je sve to izgledalo, pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene