Talentirana diva

Preko kazališnih dasaka do glazbenih voda!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Poznata glumica Mila Elegović već neko vrijeme plovi i glazbenim vodama!

Iako je o glazbenoj karijeri maštala godinama, tek se nedavno odvažila snimiti vlastiti album. Pjesme je napisala sama, a gotovo sve su autobiografske. Mila nam je, među ostalim, otkrila kako se bori za nečiju naklonost. Glumica i pjevačica smatra kako je danas najteža stvar pronaći iskren odnos.

Pogledaj i ovo showbuzz BOK fest Zbog Mile bi mnogi muškarci pohitali u – kazalište!

S kazališnih pozornica glumica Mila Elegović, polako, ali sigurno, prelazi na one glazbene, ne gubeći ni u jednom trenutku svoje mjesto pod reflektorima

Zbog Mile bi mnogi muškarci pohitali u – kazalište!

'Svi smo u nekom trenutku života ukrali srce i srce nam je bilo ukradeno. Zbog toga smo ponekad bili veseli, a možda smo zbog toga i patili tako da ova moja ljetna pjesma više progovara o tim mangupima, bitangicama, ženama koje to tako vole vragolasto napraviti, sjest u auto i pobjeć', kaže Mila.

Kad već o njemu pjeva, morali smo provjeriti ima li glumica recept za to kako ukrasti muško srce.

'Sa svakim je drugačije, ne postoji recept koji možete primjeniti, deset dkg šarma, dvadeset dkg zločestoće, trideset dkg smijeha, pa ćete onda dobiti muško srce. Ipak to ne ide tako lako', objašnjava.

Među deset pjesama za koje je glazbu i tekst pisala sama Mila, uz pomoć Zvonimira Duspera i Luke Žužića, našle su se Kandže i pandže, Vrući sms, Koka, kao i brojne druge, zanimljivih imena, a inspirirane su životnim iskustvom glumice.

Umijeće pjevanja, kao i plesanja, Mila je izbrusila na daskama koje život znače, igrajući u brojnim mjuziklima. No rjetkima je poznata činjenica da je glas usavršavala na konzervatoriju u Beču i Londonu, kako bi danas spremno stupila na glazbenu scenu.

'Pa ja sam se oduvijek željela baviti glazbom na ovakav način samo nisam imala hrabrosti za to, dugo godina sam živjela u jednom osjećaju manje vrijednosti, od toga da ja to ne mogu i vjerovala sam da ne mogu, međutim onda kad dođete u neke godine i kad shvatite da je život jako krhak i ako ne napravite nešto sada, ne treba odlagati svoje snove, jednostavno se to tako poklopilo, došlo je vrijeme za to i nisam požalila', kaže Mila.

Dok danas o ljubavi samo pjeva, a vrlo malo govori, samozatajna Mila ipak je priznala kako je najteže pronaći iskren odnos.

'Javne osobe koje su žene su ipak u jednoj specifičnoj situaciji, ne znam kako bi mi muškarci prilazili, kako bih vam odgovorila na to pitanje da sam službenica u banci, javna pozicija privlači, povećava interes muškaraca, ali vi n ikad ne znate da li je to iskreno ili ne', objašnjava.
Iskrenu naklonost Mila uvijek može očekivati od svoje publike, a zadovoljstvo pronalazi na pozornici.
Ljetne mjesece glumica će uglavnom provesti radno, nakon čega, kako sama kaže, nestaje u nepoznatom pravcu na pravi odmor. Kad napuni baterije, kreće tresti glazbenu scenu, koja će zasigurno vrlo rado prigrliti novu vrckavu retro rokericu.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene