Ljepotica u školi

Želim što dulje biti dijete!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznata voditeljica posjetila je svoju osnovnu školu u sklopu blagdanske akcije Nove tv 'Ljubav se dijeljenjem množi'

U sklopu blagdanske akcije 'Ljubav se dijeljenjem množi' svoju je osnovnu školu posjetila i Mia Kovačić.

Pogledaj i ovo In Magazin najdugovječnija lifestyle emisija Možete li vjerovati da je od ovih prizora prošlo već 15 godina? "U početku ne možeš ni sanjat da će to toliko dugo trajati!"

'Mislim da kad sam ulazila da mi je srce toliko lupalo da sam mislila da ću imat neki blagi infarkt ... Zapravo je to nekako najveći ispit zato što kod njih nema muljanja. Ili te prihvate ili ne', rekla je Mia.

Djeca su Miu ne samo prihvatila nego odmah i zavoljela. Poznatu su voditeljicu djeca osvojila svojom pozitivnom energijom.

'To je toliko lijepo vidjet i osjetit u ovim nekim, što bi čovjek reko, sivim vremenima da je ovaj povratak u osnovnu školu stvarno nevjerojatno. Bar svakih pet godina bi se trebao ponoviti', priznala je Mia.

'Mislim da što dulje si dijete i ono uvijek, baš kliše, da -kažu što dulje si dijete to ti je uvijek nekako i mladost dulja i tvoj duh je ono življi i mislim da ću ja uvijek bit takva', veselo je rekla Mia.

Saša Kopljar kao prvašić - 'Djevojke su me štipale'!

Dok je bila u njihovoj dobi, Mia nije ni maštala će jednog dana raditi na televiziji nego se javnih nastupa užasavala. Ipak, u osnovnoj se školi pronašla u nekim drugim aktivnostima. Bila je najaktivnija u likovnoj grupi jer je voljela crtati i izrađivati različite stvari.

Jedna od njezinih bivših učiteljica prisjetila se Mie kao odlične ritmičarke. Također, svi su ponosni na Miu kakva je sada- uspješna mlada tv voditeljica.

Na kraju divnog dana priznala je da se zaista ta ljubav dijeljenjem množi i širi se pozitivna energija. Mia se zahvalila djeci na predivnom božićnom poklonu i zaželjela svima sretan Božić i sretnu Novu godinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene