458143
458143
458143
458143
458143

PONOVNO LJUBI? Ljubav je dovodi do gubitka razuma!

  • , 24.11.2016., 16:26
  • Autor:
  • komentara

Legendarna glumica otkrila je je li zaljubljena, ali progovorila i o starenju te višku kilograma.

 
 
 
 
Mia Begović o životu (VIDEO: IN magazin)
Mia Begović o životu (VIDEO: IN magazin)

O strahovima, muškarcima, ljubavima putem interneta, ali i nemilosrdnim godinama koje lete, u svojoj biografskoj monodrami ''Sve što sam prešutjela'' progovara Mia Begović. Zavirili smo na jednu od proba, a Mia nam je povjerila da nije diva naviknuta na luksuz, već obična žena koja voli ćevape.

Mnogi je doživljavaju kao divu no ona je obična svakodnevna žena koja voli ćevape - tvrdi ova temperamentna crvenokosa u svojoj monodrami. ''Da vide da to nije neka sa Jovankinom frizurom, već da je češće ovakva, normalna, koja dijeli sve one strahove o celulitu, stomačiću, ljubavima, ljubavi preko interneta'', kazala je Mia.

Na kazališnim daskama ni u privatnom životu za nju nema tabu-tema. ''20 godina sam imala problem sa manjkom kila pa valjda je sad u redu da sad 20 godina imam malo problemčića s viškom. Kako ja sebi volim tepat, to me izvlači često'', priznaje legendarna glumica.

Mia Begović (FOTO: Jurica Galoic/PIXSELL)

U 30-godišnji radni staž ove glumice ulaze i kilogram dva viška i bore kojih se ne srami. ''One su sastavni dio mene, namučila sam se ja da ih dobijem. Još sam uvijek u toj fazi što ne znači da ću biti vječno u toj fazi. Ako mi počnu smetati, prionut ću ja za nekim jačim sredstvima osim krema'', kazala je glumica koja i dalje izgleda besprijekorno.

Iako se šuška da Mia ponovno ljubi, nije nam otkrila detalje. Muškarac koji će pratiti njezin tempo... ''Mora biti duhovit. Da sve što ja kažem uzima sa dozicom humora, velikom dozom humora i mora biti zaigran'', otkrila je glumica.

Njezini se prijatelji šale da od ljubavi Mia potpuno izgubi razum pa je bolje da se ne zaljubljuje. ''U Ustavu Republike Hrvatske mora pisati 'Mia Begović ne smije se zaljubiti'! Jednostavno jer meni moja emocija preuzme moj racio'', priznala je Mia samo za IN magazin, a što je još rekla pogledajte u videoprilogu.

Mia Begović (FOTO: Jurica Galoic/PIXSELL)

Što nam je još otkrila pogledajte u prilogu IN magazina. IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se