Ništa od toga

EKSKLUZIVNO Menadžer Nives Celzijus: 'Ništa od razvoda!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Showbizz vijest dana nesumnjivo je navodni razvod braka Nives Celzijus i Dine Drpića. Magazin Story piše kako je ljubavi između pjevačice i spisateljice s nogometašem došao kraj, no njezin menadžer tvrdi da od razvoda nema ništa.

Ovo nije prvi put da se šuška o krahu bračne idile Nives Celzijus i Dine Drpića koja traje gotovo 9 godina.

Pogledaj i ovo Dino Drpić, 2009. godina Ostali u dobrim odnosima Osvanule fotke Dine Drpića iz 2009. dok je punio medijske stupce brakom s Nives Celzijus, a njihova seksi avantura iz te godine još se prepričava!

'Mislim da je to normalno u brakovima, imaš i padova i trenutka kada možda poželiš da dođe do nekog razlilaženja, ali mislim da će toga biti još dosta, da ćemo se svađati i miriti', rekla je nedavno Nives Celzijus u intervjuu za InMagazin.

Nives i Dino se razvode: 'Istina je, tužna sam'

Da se najvjerojatnije radi o prolaznoj svađi u obitelji Drpić dao je naslutiti i njezin menadžer Vedran Strukar.

'Kao agentu gospođe Nives Zeljković, alias Nives Celzijus, nije mi poznato da se moja štićenica razvodi, niti da je to njezina želja. Ako se i posvađala s mužem, kao što se mnogi parovi danas svađaju, to ne znači nužno odmah razvod', rekao je Strukar.

Nives je trenutačno na poslovnom putu u Izraelu a kako je i sama objavila, na telefonske pozive ne odgovara. Njezin suprug Dino, s djecom Taishom i Leoneom, ostao je u Zagrebu. Prije nekoliko dana upravo su u InMagazinu objasnili kako je Nives stroga majka.

'Mama kad pogleda svojim opakim pogledom odmah nastane tajac', otkrio je Leone.

Planiraju li Nives i Dino izustiti sudbonosno 'ne' ili se radi o prolaznoj svađi, saznat će se uskoro, kad se Nives vrati s putovanja.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene