Bližnji otkrili detalje

Melania Trump na pragu Bijele kuće: 'Donald je htio njezin broj, no nije mu ga dala'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Naša ekipa posjetila je Savnicu, grad u kojem je odrasla Melania Trump, koja bi mogla postati prva dama SAD-a.

Sve su veće šanse da Slovenka Melanija Trump postane prva dama najmoćnije države na svijetu. Stoga ni ne čudi da je njezin rodni grad Sevnica ovih dana pod opsadom svjetskih medija.

Pogledaj i ovo In Magazin: Angelina Mango - 4 Posebna djevojka Glavna konkurentica Baby Lasagne po prvi put u Zagrebu, evo što je imala reći o njemu: "Neki dan sam ga srela!"

I naša je ekipa otišla u Sloveniju te su pred kameru priveli fotografa koji je zaslužan za početak njezine manekenske karijere, najbolju prijateljicu iz škole, susjede i suradnike.

'Na početku nije bila tako opuštena. Nikad nije tulumarila. Poslije revija i snimanja obično je otišla doma. Bila je malo rezervirana', kazao je fotograf Stane Jerko.

'On je htio njezin telefonski broj, a ona mu ga nije dala. Zato je on njoj dao svoj broj i Melanija ga je nakon nekog vremena nazvala. Meni je on po izgledu bio sličan njezinom ocu, a i druge karakteristike, jako je radišan, obitelj mu puno znači', nastavlja Jerko. Što su još otkrili Melanijini bližnji, pogledajte u prilogu IN magazina.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene