Konačna odluka

VIDEO Mišo Kovač razgalio Čakovec!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Uskrsna noć u Čakovcu i obližnjem Nedelišću bila je više nego raspjevana. Do dugo u noć na svojim su koncertima publiku na nogama držali Mišo Kovač, Ivan Zak i Begini.

Mate Mišo Kovač je po tko zna koji put glazbenu amorovu strelicu s pozornice odapeo ravno u srca svih generacija. Ovoga je puta razgalio Čakovec gdje ga je mnoštvo dočekalo s oduševljenjem.

Pogledaj i ovo Mate Mišo Kovač "Želim mu sve najbolje" Mišo Kovač pomalo drhtavim glasom otkrio koga će podržati na izborima: "Jer bit će muvana ako ne dobije!"

Nakon pola stoljeća uspješne karijere i turbulentnog privatnog života, Mišo se prisjetio svojih početaka.

'Ja sam snimio prvu ploču prije 50 godina a '69. sam prodao 500 tisuća ploča', prisjetio se Mišo.

Dovoljno je da legendarni Mišo digne ruke u zrak i Čakovec 'gori'

Ta se brojka do danas u nekoliko navrata ponovila pa sad već govorimo o milijunima prodanih ploča i jednako toliko poklonika diljem svijeta. Ipak u najbližem susjedstvu, Srbiji, zakleo se Mišo, nikad više ne bi zapjevao.

'Ne bih jer sam služio vojsku na Vordoviću, imao sam prijatelje, ali sam vidio tenkove koji su se spuštali sa Topčidera na autoput, autocestu, gdje su srpski civili bacali cvijeće na tenkove koji su išli rušiti Vukovar. Rekao sam sve i to je moje. Tko hoće ići, neka ide', rekao je Mišo.

Tatinim stopama korača Ivana Kovač. Iako se na prvi pogled čini kako joj legenadrni otac kroči put do publike, Ivana to čini i sama. Njezine pjesme svi znaju napamet. 'Mislim da mi je ovo bio jedini put da nisam imala tremu', otkrila je Ivana.

A onda se na pozornicu popeo Ivan Zak.

Pred gotovo 4000 ljudi, mahom pripadnica ljepšeg spola, Zak je opravdao titulu Princa estrade, iako je u neposrednoj blizi gotovo u isto vrijeme koncert imao njegov kolega Kralj estrade.

'Nije mi bilo svejedno kad sam čuo da Mišo Kovač ima u blizini koncert. To sigurno, uz dužno poštovanje. Uhvatila me frka u jednom trenu', otkrio je Zak.

A kako je to prošlo, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene