447820
447820
447820
447820
447820

NAJLJEPŠE LJETO KRALJA DIJASPORE Prvi odmor sa šestomjesečnim unukom Matejom!

  • , 25.08.2016., 13:27
  • Autor:
  • komentara

Sezona godišnjih odmora polako se bliži kraju, a kralju dijaspore Mati Buliću, ovo je ljeto, kako nam je povjerio, bilo jedno od najljepših ikad.

 
 
 
 
Mate Bulić otkrio detalje iz privatnog života (Video: IN Magazin)
Mate Bulić otkrio detalje iz privatnog života (Video: IN Magazin)

Kralj dijaspore pomalo je tužan što je stiglo vrijeme da svoje unuke odvede na aerodrom kako bi poletjeli kući u Frankfurt. Naime, obitelj je prvi put zajedno sa šestomjesečnim unukom Matejom uživala na Jadranu.No, prostora tuzi nema jer već za tjedan dana put Njemačke kreće i kralj dijaspore. Karijera mu je već stabilna, otkriva, pa potrebe za nečim novim na tom području nema. Vrijeme danas najradije provodi s obitelji i malenim unucima.

'Sad će ispasti samo da Mate Bulić ima samo unuke, ali ja želim svim koji nemaju da to dobiju što prije. To je jedna posebna radost', rekao je Mate.

Ljubitelj nogometa još prije nego što se rodio njegov drugi unuk obećao je da će ga čim dođe na svijet učlaniti u udrugu naviječa hrvatske reprezentacije Uvijek vjerni. 'Već su učlanjeni, jedan i drugi, kod Minchena ima jedna udruga koja mene posebno prihvaća i tamo ćemo mi tu godinu dana koliko postoje, napraviti tu prvu obljetnicu i već se na udruga proširila na sve dijelove Njemačke. Tako da sam ja na neki način satelit. Dolazim na te njihove proslave. Treba napraviti jednu homogenost iseljenih i domaćih navijača koji se zdušno vesele kad se vide', rekao je Mate.

Mate Bulić (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL)

Pjevač nam je otkrio i kako priprema pjesmu za svog mlađeg brata koji je preminuo, a mjesec dana nakon njegova odlaska od tuge je preminula i njegova majka. Pjevam i plačem koju je nedavno izveo na velikom koncertu u Lisinskom bila je svojevrsni test pred publikom za pjesmu posvećenu ovom tužnom razdoblju svog života. 'Prošlo je od abuma šest godina kada je ta pjesma bila i ona je u velikom izboru informacija ostala nezamijećena i ja sam učinio sve da ta pjesma ispliva', priznao je pjevač koji je nedavno proslavio 30 godina karijere.

Većina njegovih pjesama posvećena je rodnoj Hercegovini. A evo i što kaže o mogućnosti da se jedan dan iz Njemačke doseli na ove prostore. 'Teško je reći. Ja ću sigurno završiti kad skončam život tamo gdje sam se rodio', zaključio je Mate Bulić

Mate Bulić (Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL)

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.


 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se