Veliki emotivac

'Uvijek sam mislio da ne izgledam dovoljno dobro za pojavljivanje na TV-u'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Dan prije Božića naš poznati pjevač otići će na tržnicu po ribu, kupiti jelku te zajedno s obitelji pripremati pravu blagdansku gozbu.

Riječ je o Massimu koji nam je otkrio kako provodi ove blagdane, u čemu najviše uživa te gdje će nastupati u novogodišnjoj noći!

Pogledaj i ovo In magazin: Danijela Martinović Kakvo iznenađenje! Nikolini iz Križevaca na vrata je pokucala najdraža pjevačica, a u skriveni plan svog supruga zbog nečeg je skoro posumnjala!

'Uvijek sam mislio da izgledam loše, da ne izgledam dovoljno dobro, da ih se pojavljivao na televiziji, na početku karijere sam bio strašno nesiguran i u svoja glazbena znanja', rekao je Massimo.

U ovakvim ga situacijama niste vidjeli!

No na sceni je već više od 30 godina. Njegova glazba je, rekli bismo, bezvremenska. On je veliki emotivac, koji to voli i pokazati. Možda su upravo te sitne nesigurnosti zaslužne za to da danas uživamo u glazbi koju je stvorio Massimo Savić. A i on se, kaže, otad promijenio, 'Neko ko je objeručke prihvatio godnine koje su mi došle i koje su mi donijele iskustvo i jedan mir. Vrlo sam zadovoljan s time kako danas živim, tko sam, kakav sam', rekao je pjevač.

Sutra će, na badnjak, tako ranom zorom pustiti da svira njegov omiljeni Frank Sinatra i blagdani mogu početi.

'Kći i ja ujutro, odemo fino po jelku, pokupimo ribe i odemo doma. Kćeri i žena kuhaju a ja lagano kitim bor. Uživam raditi bor, svake godine slika, bor da se vidi kako sam ga koje godine okitio', otkrio je Massimo.

A koje još rituale u ovo blagdansko doba upražnjava pogledajte u prilogu IN Magazina.

 


 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene