nova mladost

Ostao zatečen: "Teško se nositi s time u 45 godini"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mario Petreković ostao je bez teksta nakon što mu je na kućnu adresu stigla neočekivana pošiljka.

Uoči Porina, nominiranog Marija Petrekovića posjetili smo ondje gdje ovih dana provodi najviše vremena - na setu showa "Tvoje lice zvuči poznato". Nominacija je, kaže, i njega iznenadila.

Pogledaj i ovo In Magazin: Pete Doherty Snimanje trajalo 10 godina Glazbenik burne prošlosti za IN Magazin otkrio sve o borbi s ovisnošću i filmu o njegovu životu: "Teško je gledati i tužno"

"Mogu vam reći da ste me ugodno iznenadili s tom informacijom, još sam u šoku, ne znam što bi... U jednom trenutku sam radostan, a u jednom trenutku, ne mogu reći, malo sam i zatečen", govori Mario Petreković za IN magazin.

Ovog multitalentiranog i uvijek dobro raspoloženog Bjelovarčanina nemoguće je uhvatiti na krivoj nozi. "Zapravo u šoku sam još skupa sa svojom obitelji koja još uvijek ne zna ovo jer ja u životu nisam diplomu dobio. Ovo je stiglo doma lijepo u onoj kožnoj futrolici lijepoj, cjevastoj, s poklopcem", otkriva Mario koji je nominiran u kategoriji najboljeg debitanta godine.

"Teško se nositi s time. U 45 godini biti debitant opet, to je ponovna mladost kojoj se svi veselimo, ali pitanje je jesam li ja spreman na ponovnu mladost", kaže Mario.

Iako je s Baby Dooksom prije dvije godine sudjelovao u projektu Yogurth, njegov singl ''Nerviram se'' prvi mu je samostalni uradak.

"Pjesma je čisto terapeutske naravi napravljena je i napisana je za djecu i bolesne", otkriva Mario i dodaje da je nastala u samo 3 i pol minute.

Što je još otkrio pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene