Ne odustaje od ljubavi

VIDEO 'Već sam jako dugo sama, ali znam da negdje postoji onaj pravi!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ne nosi bez razloga titulu jedne od najzaposlenijih domaćih pjevačica!

Kao da nije bilo dovoljno vruće, Maja Šuput je ljetnu noć u Karlovcu dodatno užarila vrućim kožnim kompletićem u kojem je pokazala svoju isklesanu liniju i preplanulu put. I ovog ljeta majstorica dobre zabave isprepliće posao i zadovoljstvo.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Već točno zna Evo kako su naše zvijezde preživjele razvod, a kako će izgledati onaj Maje Šuput ako do njega dođe: "Moj muž ako bude bivši..."

'Ja stvarno znam uživati. Znam se zabavljati, znam raditi i znam uživati. Uvijek sam mislila, pa džabe ti sve u životu...ono, radiš užasno puno, radiš 100 sati i onda ne znaš to potrošiti na kvalitetan način', rekla je Šuput.

Maja Šuput zagrijala atmosferu na Danima piva u Karlovcu

Maja je ovih dana na mini godišnjem odmoru na Ibizi, a svaki slobodan trenutak koristi za opuštanje pa zoru nerijetko dočeka na plesnom podiju. Obalu je proputovala uzduž i poprijeko, a za oko joj je tu i tamo zapeo i pokoji muškarac.

'Ali, ništa! Pa zamisli, dođeš u jedan grad, na dan ili dva. Taman ga upoznaš i kažeš - ali ja sutra moram ići, a nisam u varijanti u kojima ću biti u ljubavi na daljinu', objašnjava i dodaje: 'Rekle su mi prijateljice - Pa dok ovako živiš, nećeš nikad nikog upoznati. Jer nikad te nigdje nema, jedan dan si u jednom gradu. Tako da teško, sve samo dopisivanja pusta. Više sam izlizala prste od dopisivanja.'

Onda joj jedino preostaje ljubav na jednu noć! Kakva je po tom pitanju?

'Pa loša, jer i kad to dođe, ja pjevam i u 5 ujutro sam mokra, znojna, više mi se ništa ne da', šali se Maja.

Energije zato ne manjka za nove glazbene pothvate. Singl 'Amnezija' je vani, a uskoro će snimiti i videospot.

'Spot smo trebali snimati u jednoj zemlji. Sve je bilo dogovoreno, međutim zemlja je sad u ratu. To se samo meni može dogoditi. Čekali smo cijelo ljeto, možda prestane rat. Jučer sam se čula sa producentima i rekli su: Ti dođi, samo da znaš, bomba je jučer pala i sirene su u zraku. Rekoh, neću', priča Maja.

Iako redovito završi opijena dobrom atmosferom, amneziju sljedećeg jutra ne doživi tako često. Ne stigne Maja puno toga. Iako joj biološki sat kuca tika tak, za ulogu majke još nije spremna.

'Ne možeš imati djecu sa svakim. Možda i možeš ali nije to baš to. Bar da napravim dijete u ljubavi, a poslije što bude. Sad znam što hoću, već sam jako dugo sama i bit ću dok god ne padnem u nesvijest od ljubavi. Dok me ne obori s nogu. Dok ne kažem: Gle, i 'Amnezije' i 'Neprilike' i 'Dani piva'...bye bye...idem se samo ljubit. Do tad ću samo raditi. Mora biti neki pravi negdje na svijetu', otkriva Maja.

Tko zna, možda joj se želja ostvari sredinom rujna kada će proslaviti svoj 35 rođendan, a kakvog muškarca priželjkuje, saznajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene