450454
450454
450454
450454
450454

DOŠLA U STUDIO BEZ GAĆA Majo, jesi ih zaboravila ili?

  • , 16.09.2016., 18:43
  • Autor:
  • komentara

Maja Šuput zaista je došla bez donjeg veša! Dobro pogledajte!

 
 
 
 
Maja Šuput došla bez gaćica pa zapjevala (VIDEO: IN magazin)
Maja Šuput došla bez gaćica pa zapjevala (VIDEO: IN magazin)

Nakon što je gledatelje Nove TV već osvojila naslovna pjesma serije Zlatni dvori, još jedna pjesma iz hit serije 'Zlatni dvori' doživjela je svoju premijeru u zabavno glazbenom showu IN magazina 'Petkom s Petkom'. Naime, pjesma 'Premija' koju lik Nere pjeva u prvoj epizodi serije izazvala je veliku pažnju i interes publike već nakon prve epizode, a u IN magazinu gledatelji su imali priliku prvi puta čuti u cijelosti i to u izvedbi Maje Šuput.

Izvedba je bila sjajna, ali i Majin izgled. Naime, Maja je odjenula haljinu koja otkriva previše pa bi joj gaćice samo smetale.

Maja je na snimanje došla bez gaćica. Je li ih zaboravila? Nije! Maja jednostavno ne bi izgledala tako neodoljivo da je imala donji veš. Zna Maja što je show i njoj tu ništa nije sporno.

Bravo za Majinu hrabrost.

Pogledajte i kako je Robert Kurbaša Maji rekao 'začepi'.

Robert Kurbaša, Maja Šuput, Duško Valentić (FOTO: Dnevnik.hr)

Kako Maja izgleda bez donjeg veša pogledajte u video prilogu.

Maja Šuput, Minea, Dušan Bućan (FOTO: Dnevnik.hr)

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se